La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 18 November 2015 | 16:27 | 0 sweethearts
tell me how to not feeling homesick everytime you're going back to college?

i'm feeling like that even few weeks before the new semester starts. 

what even --"

unconciously (lol) sorting out my note books and i found my diaries when i was in high school. dia banyak, sebab tu diaries. and i did the thing that i shouldn't.

i read them. 

DANGGGG.

/hantuk kepala dekat meja/

i should get rid of them actually but because of this 'perasaan sayang dan nostalgik' overdose, i didn't. konon boleh gelakkan balik la ape yang aku tulis dulu. 

oh yes. 

i did laughed.

the memories are so absurd, like what da hell why i am so cheesy back then blerghhh seriously zakiah zaki what is thisssss xD dah la segala lirik lagu jiwang aku letak dalam tu. ek ena. menyampah pulak dengan diri sendiri.

turns out that now i don't really listen to that kind of song. tehehe.

home is like a heaven, Alhamdulillah :) the place where you can get up late sometimes (well, 6.30 am is considered as late in my clock), and do whatever you want without having the thought of studying. oh yeah. bliss. - walaupun tiap hari kena kemas rumah sendiri dengan rumah nenek aku, dengan dari pagi sampai petang duk pikir nak masak apa dan nak kena jaga monyet-monyet yang kuat makan tu. takpe, sis enjoy. muehehe :3

oh, these monkeys really love to climb their kakak. been calling them monkey sebab tak reti nak duduk leklok, kerja panjat sana sini. pastu baring-baring kat kaki orang. pastu gaduh -.-. seeshh. even the youngest ones (i've a few new babies) dah pandai mengada-ngada, selain daripada suka panjat kaki orang, dorang jugak ada hobi baru. duduk depan kaki aku lepastu dongak pandang aku. dan tak buat apa-apa. omo comel angat macam mana kakak nak buat kerja kalau asyik cemtu TT

dan sebab tu lah sidai kain beberapa minit pun boleh jadi setengah jam.

atau mungkin sejam?

hiks.


ayeeeeee why cuti tinggal beberapa hari je lagi kenapa kenapa? DX


0 Comments:

Post a Comment