La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 17 January 2015 | 16:32 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"Why I am like this?"


Eheh suka pulak aku dengar suara Ravi ni :D *tetibe*

Last week was a bit chaos. Well, abt that hug-kpopper thingy duh I really don't want to talk abt it. Sebab dah lama dah basi. -0o-

Tapi aku pun bising jugak la masetu. Siap emo lagi kekeke. Padahal selama ni watlek watchill je :p over kan? Tu belum time aku meroyan dalam wasap lagi AHAHAHA!

Tapi tapi dorang yang salah.... Nak post benda tarbiah pun baca lah dulu. Aku marah bila ada ayat cakap kita (kpoppers) puja, kita usya, minat, gilakan lelaki Korea tu dosa. Betul la tu tapi menyeluruh ah bro. Yang bukan kpoppers puja laki dorang pun dosa jugak. Minat-minat aku pun takde lah aku gatal keluar dengan kawan laki kan. Duk kutuk orang tapi sendiri keluar date sana sini, pastu bagi alasan "kami keluar je tak pegang tangan pun," eh bingainye keluar berdua centu memang dapat pahala pon kannnn?

Haaaa... Dah emo balik kehkeh :B

So today I just had my HPV injection. Our clinic act limitkan hanya 20 orang yang boleh dapat suntikan sehari and luckily (Alhamdulillah,) we were included in it yehet. :D



And Alhamdulillah too, act today is Sunday which is not a public holiday for us-johorians tapi jadual kitorang kosong harini. So yeah, dapat rehat sikit heee. Because our weekend was full with events dari pagi sampai petang kot. Penat do sumpah tak tipu. Malam nak study lagi. Memang dua malam aku study sambil sembah buku :'D


Miau. 


Oh oh and I made a small transformation on my look. Kita try pakai spek kat dalam shawl pulak. Selalu pakai kat luar en. Sebab kena paksa dengan orang. Teeeheee. But yeah, it's not that bad act.

Mungkin patut teruskan pakai ceni.

Atau mungkin tak.

Hikhik :p

Oh and a bad news, my grandpa was admitted into a hospital yesterday because he's bleeding in the brain. Stroke. Tolong doakan atuk aku selamat eh korang :'(((

Till then,
Adieu.








0 Comments:

Post a Comment