La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 21 December 2014 | 05:30 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"cause i'm lonely and i'm tired, i'm missing you again......"

for giving me every things even if i don't ask for it.
for making everything feels so easy on me.
i just want to say thank you.
and Alhamdulillah. :)



so yeah, i'm home baybeh, homeeeee! /joget lambak/ xD

blogwalking at naby's blog and umm yah, "i'm not that corny and romantic", ey? but posting that kind of entry is kinda romantic you know......... even ai pun tak buat cenggitu haaa haaaa :p  

but then, well, romanticism is subjective. maybe kita rasa biasa je tapi orang lain tengok lain. kan? wah kemain aku macam banyak pengalaman sangat nak ulas mende-mende cenggini ni hehe.

dah tetiba aku rasa nak buat entri yang sama pulak. ergh --"

so what did i do right now?

/gathering my thoughts/

my babies are so active. lol i mean getting active day by day. and naughty. lately i have so many bruises on my hands (both of them unfortunately haih.....) because i love to hug and cuddle them hiks. and they would love to slap me. bite me. scratchhhhh meeee! nasib baik aku sayang. harini kena cakar, esok aku peluk balik wahaha :*

can you believe he's just 17? D:


i know. talking about fangirling, i know some day i will stop acting like this. even aku bukan fangirl yang hardcore, but still, i act like one. adoring them. going head over heel whenever i saw their performance. acting like "aghhh jungkook why so hensemmm can i hug youuuu?" haha so pervert me =p 

pastu mula lah berangan dorang datang malaysia buat persembahan tetiba dorang hilang dompet. dompet jungkook pulak tu ada passport ni cemana nak balik korea kan. pastu aku terjumpa, walaupun aku suka dia tapi dengan baik hati serta tulus ikhlasnya aku pulangkan balik. lalu jeon jungkook berasa terharu sehingga tersentuh hatinya. hatinya terbukak untuk memeluk islam dan kami pun jatuh cinta. akhirnya kami kahwin dan hidup bahagia akhirnya lihatlah wahai peminat sekalian aku kahwin dengan jungkook woiiii jungkook muaahahahahahahaha *muka riak sedas* XD 

see? kalah drama kan bila fangirling mode aku tengah on. heeeeeee.

anyway, don't worry, i'll stop this never-ending dramatic dreams when i get married some day. 

sebab aku pernah terbaca kat novel, kalau kita dah kahwin tapi kita masih puja lelaki lain. jatuh hukum dosa. even if that guy is an artist. a singer an actor whatever yada yada~ and same goes to guys. sebab awak dah ada orang yang halal kan, yang appropriate, buat pe nak pandang orang lain. astaghfirullah.... /geleng-geleng kepala/

tapi selagi belum kahwin ni moh ler kita ber-fangirling habis habisan muehehehehe ;3

till then.

adieuuuu :*



p/s dear future husband. acknowledge your woman is a lil bit insane. bersabar lah yeeeeeeee~ hehehehe :D


hi handsomeeee hehehehehe =p


  







0 Comments:

Post a Comment