La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Friday, 12 December 2014 | 19:25 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"They'll tell you I'm insane,"



Because of my new schedule, I mean for this new semester, I have a very packed schedule like from 8 am until 6 pm everyday for three days continuously, I haven't much time to sit around and doing stuffs.

Ahah.

Except for the weekends which I can leisurely watch the deuramas, going to os to shop and jog around the campus. And tbh our bonda dah janji nak bukak indoor gym untuk kami yang duduk dekat sektor b ni yeah man yeahhh~

Idk.

Running is one of my stress relief.

My escapism. (:

My mind was in a chaos a few days ago. It feels like there's a volcano that want to explode with some aborigines hunting for food on an island near to Alabama. Wah, takde kaitan langsung kan -.,-' everything were going down. Losing.

Bengong dia punya rasa sakit hati macam nak tumbuk perut orang laju laju. Ergh! But then I remember Him. The One that always be with me thru high or hell water. :) oh nooo.. Not imaen. Imaen is ummmm my favorite guy? Ahahahahhahahahaha xD

Tapi aku marah lah. Jujur cakap ni. Sebab lelaki tak paham hint macam perempuan kan. Sebab dengan lelaki kena terus terang kan. (Mind me, I got it from the twitter luls)

Okay kalau boleh aku nak benci kau terus. Taknak maafkan. Sampai mati. Biarkan nanti roh kau merayau-rayau mintak maaf dari aku. Biarkan Tuhan turunkan kifarah kat kau, bila orang yang kau sayang tinggalkan kau untuk orang yang dia suka. Biar kau terseksa muahahahahaha biarrrrrrrr! /evil laugh/
 
But well, I'm not that kind of evil. Even aku teringin je nak kau centu.. Its just, aku tak sampai hati. Walaupun kau bagi harapan kat aku. Pastu kau tinggalkan aku kan. Sekali lagi, ehem. Tapi nak buat benda jahat tu... Its not my style actually.

Sometimes I'm frustrated with my own self. Being too kind towards everyone. Altho everyone is doing shit. Not be able to hurt someone. Even someone hurts you. Marah bukan main lepastu esok-esok lupa. Marah gila pastu orang mintak maaf je senang-senang maafkan.

Entah.

Rasa bodoh pun ada.

But then, maybe its better to be like this. Allah takkan uji hamba-Nya di luar kemampuan hamba-Nya, ey?

Heeeeeee.

Okay selamat berbahagia lah yeeeee. Pergi lah kat perempuan yang kau nak sangat tu. Kalau kecewa, padan muka. :p haha takde lah. Aku gurau je aku takkan doakan kan pelik pelik kat kau aku kan baik. Hehe ^^

Tapi nanti aku kahwin, aku taknak jemput kau tau.

Semak.

Kalau kau degil nak datang jugak,

Kau tau lidi bunga telur tu kan? Yang tajam kat bawah tu....

Nanti aku cucuk perut kau pakai lidi tu. Berlubang perut kau hahahahahahahahahhahaha. Lame jokes is sooooo Zakiah Zaki :p













Nappeunnamjjashikka.

:(







0 Comments:

Post a Comment