La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Friday, 28 November 2014 | 15:17 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"So it's gonna be forever, or it will go down in flames."



Andddd yeah.

I'm at my college baby.

Okay nope that sounds too happy btw. Aku kat kolej, wah dah besar dah hakak kau ni khonnn? Kekeke. Besar lah sangat sem dua je kot :p

Actually sebelum balik semalam dah rancang nak post sepam dua keeee nak bagitau perasaan hati ni keeee pastu hahah dah lah tetengah malam baru nak packing, memang tak lah kan sedaghe?

Nasib baik dah dload citer best-best. Uuyeah~ /joget joget/

I got two new roommates. Which is, nad dengan farahin. Sebaya tapi dorang sem 1 laa aku senior tau senior mwahahaha :b shira dengan erni kena campak mana aku pun tak tau dah. Yang stay aku dengan kak mas je kot. Tu pun nasib baik ade kak mas weh. Nak jadi gila kejap pun takpe dia dah biasa dengan aku heeee :D

Tapi dengan dua roommate baru ni..... Awkward~~~~~~ hahaha.

Biar lah.

Lelama okay lettuw~

I'm a homie person. I mean srsly even cuti sem aku lagi lama nak banding dengan orang lain, but still, coming back for semester two ni pun shaye homeshick tauuu.. Tskkk TT mula-mula okay je watlek watpis je pastu unpacking barang, baru sedar..... USB cable aku tak bawak, extension wire aku tak bawak. Wuuuuuu kenape aku tak bawakkkkkk? /nangis/

Haaaaa pastu mula lah episode homesick dia. -.-' nak sedih lah nak nangis lah wah cengeng tau minah nyampah ai ;-;

Tetiba macam tak caya pulak sem lepas aku tak balik tiga bulan straight. Aku ke tu? Kekeke. :3

Alaaaaaa rindu semorangggggg :'<

La Tahzan.. :)


Nak dengar lagu bebanyak pun takde mood sangat sebab mostly lagu yang aku baru dload tu aku dah dengar kat rumah. So bila dengar balik teringat rumah secara otometiknyaaaa. Kemain acah nostalgik sangat. c(:

Takpe zak, tiga minggu je kat sini.

Pastu cuti mid sem.

Yassssssss!

AHAHAHAHA!




Tapi lepastu dua bulan lebih kau kena stay before cuti sem lagi. Amboi. Lama jugak tu. Mereput lah kau kat sini. T^T

Adios amigos :*


0 Comments:

Post a Comment