La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 16 November 2014 | 17:42 | 0 sweethearts
Assalamualaikum 

"I ain't affected by harmless flirt,"



but this ain't harmless.

i called it a dangerous one. 

am i dangerous too?
|
|
no sayang, you're pretty :**


ahhhhh yes, cuti sem aku tinggal lagi dua minggu. dua minggu mana cukup tskk dia macam nightmare tau sebab aku dok kalut pikir cuti nak habis, pastu sampai terbawa-bawa ke dalam mimpi. dahlah siap mimpi textbook akaun aku tertinggal kat rumah. Allah, neraka apakah ini? TT

hari khamis lepas, aku pergi sekolah adik aku, which is, sekolah lama aku jugak bhahaha. adik aku ada hari anugerah kecemerlangan and yeah, sebab dia adik bongsu so aku pun rajinkan diri aku ikut parents aku kat sana. walaupun masa tu tengah tak berapa sihat. sayang adik punya pasal. wah, besar pengorbanan hakak kau ni tau. :p 

tengok budak prasekolah buat persembahan, budak kecik amek hadiah atas pentas.....my feeling was like....... 'waaaa kecik comelnye dorang niiii terkedek-kedek amek hadiah pulak tuuu aku rasa aku takde lah sekecik ni duluuuu.....' sembang manusia yang tak sedar diri tu tak setinggi mana ihik. :3

pastu aku tengok adik buat persembahan nasyid, aku yang tahan gelak kat situ. sampai adik aku nak tergelak time nyanyi. ohoiii spoiler kan? hehe :p tapi seronok bila ikut puan emak ke mana-mana. sebab puan emak femes kat sekolah tu, (puan emak banyak kali jadi perasmi program kat skpp), jadi guwa pun dapat layanan best kat situ. tapi baru kali ni je lah. sebab zaman aku sekolah situ dulu mak aku kerja kat ks so hmmm adik-adik aku yang paling untung sebenarnya hmmmm cikgu tak peduli kat aku pun dulu kwaja betul -,- 

and yah, kinda proud of my lil brotha, well, he's the tokoh murid yaww~ my crybaby little brother tokoh murid wakakakaka lawak actually. xD dah lah pasal dia suruh aku buatkan teks ucapan as ketua murid pun aku sakat dia. sebab dia suka menangis so aku tulis dalam ucapan dia pasal menangis, biodata untuk tokoh tu pun aku tulis menangis sebagai hobi mohd zahin. lol me ;D 



watching him was like watching my own self taking le prize six years ago. it was........ a memorable experience i guess? kenangan paling sakai ahahahaha sebab tetiba aku kena pasang dengan faiz, mamat yang cikgu kenenkan dari awal tahun demmit kenapa bukan luqman je aghhh i kennot accept it until now D: dan kakcik pun kena dengan mirul, senasib dengan aku. well i guess it's because we're siblings, no? /wink/

hai cekolah tantek :*


on friday 14th of november, i went to my another ol'skool. wah macam program jejak kasih sangat nak melawat sekolah-sekolah yang pernah daku duduki khennn kecuali sdm sebab aku tak singgah sdm langsung. motif utama kita nak berjimba je hahahaha alasan nak amek sijil spm tu sampingan je hokeh. :B lagipun intesaber tengah ada karnival mende entah aku pun taktau namanya yang penting kitorang kena beli makanan sendiri sebab dm tak bukak masetu. tapi ye lah, ex-student kan. dm tak bukak pun cikgu pelawa masuk dm makan makanan cikgu sooo hmmm untung sangat ni ahaha. :D 

i don't know what's wrong with me act. masa hari jumaat tu, kitorang pergi pejabat petang tu. and yes, some genesis boys memang datang jugak, stay kat sekolah. i was ummm heads over heels? i don't know how to describe it. that chillin' feeling ya Allah kalau boleh aku nak pakai kotak tanda 'X' atas kepala baru aku berani nak jalan depan dorang kot. KOT. sebab setiap kali nak terserempak, aku menyorok sanggup berdiri tegak belakang tiang asalkan dorang tak nampak aku wahahaha macam kelakar pulak rase XD 

maybe because they're boys. namjja. and maybe because they're siddiq iqbal's punya geng. nasib baik najib tak kelihatan sekali mwahahaha kalau dia ada hoiiii aku nyorok dalam toilet tak keluar sampai malam agaknya ngahahahahahaha. aku cuak do jumpa dorang semua ni. alah rasa nak pengsan pun ada dah. 

truthfully, peklok tegur kitorang and esah dengan wi je yang jawab. wi suruh aku jawab jugak tapi tu la, i kan shy shy cat eheeeee /slaps myself/ tipu. because i don't know what kind of reaction i should i give to them. should i smile? should i say 'Waalaikumussalam' kuat-kuat too? (eh aku jawab dalam hati tau :p) should i look at them with a pretty smile? COULD I EVEN LOOK AT THEIR FACES? 

no. 

i can't.

it's just i've shut my own self from the world too long. when there are so many attractive guys in uitm pun aku boleh jalan pakai headphone mata kat jalan, then whatta ya expect from me to look into their eyes? kalau dorang tu junior, yes, i can handle my behaviour but they're not. i'm not sayng that i hate them sebab tu aku tak boleh nak jumpa dorang pun tapi sebab........ that AWKWARD feeling? AWKWARD~ i can't eventho deep in my heart aku nak tegur dorang jugak macam pompuan lain, making jokes and laughing heartily but then..... 

betul lah aku dah takde jiwa. 

sorry guys. maybe someday i'll be able to look at yguys again. :(

guess the old sporting zakiah zaki is gone like-forever? 

but to be honestly, i miss them. everyone. every things. jenjalan kat sepanjang koridor sekolah tu, teringat macam-macam kenangan. termasuk flirtation punya kenangan uish galak woi astaghfirullah aku ke dulu tu bukan tu salah orang actually kekekeke /gelak guling-guling/

that night we watched catching fire movie. not we really. they. ahahahaha because sleeping is one of my specialty? lewls. :3 

pagi tu tido reramai dalam dorm, tapi bangun lambat. my lambat term is when the azan sudah dilaungkan baru aku bangun. amboi sungguh manglish ayat tadi hehe :b sebelum ni masa masih sekolah, pukul 5 tu pun dah kira paling lambat tau siap boleh bangun melompat daripada katil terus kelam kabut pergi mandi. gitchewww. tapi haritu, tengok jam pukul 5 sempat leklu tidolu sapkoklu hahahaha punya heaven sambung tido semula. pastu keluar asrama lambat. wahahaha asrama serupa bapak kau punya je gaya. 

eh tangan sape tu eh eh :3


okay nah, amek gambar ni. muntah. kekeke. 






nah lanjeeee selpi duluuu ><

memula selfie cecomel dulu.........


the average selfie, kite buat muka sikit....
and now is the truthhhhhh kahkahkah xD

okay that's all for today. esok nak update lagi kot........................................... hahaha till then,

hasta la vista baybeh! /lambai tangan/




0 Comments:

Post a Comment