La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Monday, 10 November 2014 | 17:58 | 0 sweethearts
Assalamualaikum............ tak jawab dosaaa jawab sayanggg ;)

booooo lame statement ever! :S

i don't even need to see you.
i just fall. :P


:p

so.

wassup? bro? sis? muahaha awkward level seratus lapan puluh lapan. :'D nasib lah kan sapa suruh lama tak update. saya yang salah maafkan saya tskk TwT

alasan aku masih sama, cliche, well.. busy. heheh. dulu selalu update memalam tapi sekarang aku pagi dah sibuk dengan kucing aku yang melambak tu, nak kemas rumah masak basuh pinggan lagi pastu malam saya udah capek banget sik makanya saya tiduran sahaja. wah endon betul kau zakiah. salah satu sebab kenapa orang wasap aku balas lambat, muahaha sorry guys :*

tapi tak lawan nurin lah. dua hari lepas dia wasap baru aku balas. okay berdosa besar pulak rasenye ;-;

you said you lahv me. but you love leonardo more.
let me dieeeeee! -tita


betul. aku punya tab function dia untuk pasang lagu je kalau siang-siang. guwa busy bro. kerja. kemas rumah nenek guwa lagi. hengko hengat aku ada masa nak duduk berguling atas katil pepagi buta sambil wasap sembang mak joyah? haa? lagi nak tidur balik lepas subuh bangun-bangun pukul doblas tengok atas meja dah siap makanan. ini sumpah statement memerli ni kahkah. xD

anyway, well officially i'm starting to think that somehow, i am an introvert. prefer duduk rumah dari hangout dengan kengkawan...... jalan sensorang.... cakap dengan kucing... yana kita sama sep yay! hahaha. damn introvert too much. planning punya baik minggu lepas konon nak keluar semalam, pastu pagi tu jugak tetiba terasa malas,... end up dengan kensel keluar duduk rumah basuh pinggan sambil menyanyi. retis sangat mwahaha. 

oh haa... aku dah belajar lagi baaaaaanyak masakan. seperti = pavlova..... (okay tipu itu kakcik :p), brownies cokolat dan jeng jeng jeng italian chicken, umphhh wallahh! oh haritu masak grilled lamb jugak. banyak makan ni sebab tu gemuk /nangis tersedu sedan/

a lot of things happen, i don't really want to talk abt it. well. let it be then, kan? i just want to say, i love this friendship. i don't want to lose it. please ah guys. memang kita ada misunderstanding sometimes but to end up this relationship after we've gone through for five years, is ain't worth at all. tak berbaloi. sia-sia. tak berguna. cinabeng bahasa wempitz nya nyahaha

damn, aku selalu terbuat lawak time marah pastu orang pikir aku tak marah. ergh. -.-

banyak nak habaq ni hmmm.... /selongkar isi otak/

idk, i kinda cursed a lot but it still in an appropriate way. yeahhhh~ dia ada stage dia tersendiri tau. contoh...

'tak guna' = is more like dalam mood bergurau.

kalau 'damn' = bila aku marah, tapi masih terkawal. atau terkejut kat benda yang aku lain daripada tanggapan aku.

like DAMN JUNGKOOK WHY U SO HOT I'M MELTINGGGGG D: :*


'bullshit' = is when i reaaaaally mad, but i want to act sopan sikit. wahaha. sopan lah sangat bullshit tu kan? lol.

dafuq, dahell = appropriate ways to talk 'what the fuck what the hell' i guess. tapi yang dua ni biasa guna dalam blog je. aku banyak guna damn. i know its no good for me, tapi kengkadang tercakap jugak uhuh kite tengah cuba nak stop niiii >.<

i don't used the other cursing words i mean like babi, bodoh (kengkadang tapi ni biasenye bergurau dengan kakcik macam 'eeeiii budunyeeee minah ni eiiii' hehehe :p), fuck because it's too mainstream, sial sebab macam kau punya hidup tu lagi lucky je nak cakap orang lain sial kan? and so on. entah. sebab aku rasa tak cantik kalau guna ayat tu. pompuan, sopan pakai baju kurung je sentiasa tapi dok babi-babikan orang. huiiii that's NOT my style. :/

so, emmm yeah, sorry kepada sesiapa yang aku pernah tercarut kan tu, even tak tuju kat dia hoho tapi tak sesuwai kan dengan kitew. kitew akan cubew setop. maafkan shayeee..... :'> /bow 90 degree/ /slaps myself/

and now teng tereng terenggg~ /fangirling mode = ON/



kan ada drama baru, birth of a beauty kan. eh serious best even aku baru dload sikit je (s'ppose to be ada empat episod je on air sekarang, drama baru khennn) tak sangka pulak best sebab aku dload sebab main actor dia jo sang wook. sang wook dalam csl macho kot. :3 ye seul pun tantik angat :** tapi start dia sedih lah sebab pompuan tu baik sangat tapi dia gemuk, so dia masuk pertandingan kuruskan badan, tapi laki dia curang, family-in-laws dia asyik hina dia je. siap songlap duit dia kot.. kesian gila. sekarang dia dah cantik, plastic surgery lah ofkos kurus lagi pastu dia menyamar jadi orang lain, dia nak balas dendam kat laki dia.

haaaaa....

tu main point kita sebenarnya.

balas dendam. xD

MUAHAHAHA! /gelak paling jahat sekali/

aku tak pandai lah weh tengok citer cinta yang tak thrilling ni. dia kena ada humour sikit, thriller sikit, balas dendam, hantu keee haaa baru lah tak bosan. kalau setakat jatuh cinta lepastu ditentang keluarga yang kaya pastu masih nak bersama pastu pastu ergh bosan gila namati. -.- nanti aku ngantuk pastu kompom aku tido. :B

kalau drama pulak kalau bosan nanti baru episod dua kompom aku tukar drama lain pulak. see? tak konsisten kan perangai. sebab tu heartstring tak habis-habis sampai sekarang ahahaha. :b

sedangkan tfios yang semorang dok habaq sedih tu pun aku boleh bantai tidur. scene penting laktu ekekeke. sebab tuuuu kalau aku pergi wayang, i prefer animated movie or an adventurous one than lovey dovey. because they're more fun to watch. dah lah jenis suka tengok wayang sensorang, nak nak tengok citer cinta pehpeh memang lonely sangat hidup kan. so, kartun is the winner yay! /grin/

my kind of goal :)


okay i need to stop right now.

sebelum aku semakin merapu.:p

dannnn sebelum entri ni bertambah panjang heee.

adieu :*


good point, jack. (Y)


and this. let us pray to Allah to protect our first qiblat. kiamat dah nak dekat sangat ni :(



0 Comments:

Post a Comment