La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Tuesday, 18 November 2014 | 06:31 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"just one day if i can hold your hands,"




so......................... how's my new blogskin?

senanye ittew nak cari kaler pink. tapi ittew tak jumpa yang sesuwaiii tskkk T^T /nangis tersedu sedan/

dah 8:50 malam ni. wah kemain kan tetiba sembang pasal jam mentang-mentang aku dah ter-addicted dengan lagu 12:30 tuu ahaks  :p

malam ni kita nak babbling je bebanyak. sebab nak menaip tapi taktau apa nak ditaip. yassss, i'm kinda clueless right now act. aku bukak student portal, pastu konfius sensorang pastu aku tutup bukak ws grup tanya je kat dorang ahhaaa habis citer (^^)~

my least favourite chore?

i.....ummm.....don't really have a least favourite chore actually. yasss i loike to do all the chores as long as i can bring along my headphone too. s'ppose to be sebelum ni, parents aku sentiasa ye, i mean, SENTIASA bising bila aku ke hulu hilir pakai headphone. entah. puan emak kata menyemak mata dia lah nanti dia panggil aku tak dengar lah padahal dengar jeeeee kakak tak pernah tak dengar hokeh? 

tapi ye lah, kalau kau dah degil ketegaq tahap babun tu, kengkadang sampai satu tahap parents kau pun dah terbiasa tengok, dorang buat dono je. sebab kalau tegur pun harini stop, koman-koman esok buat balik. paling degil kan? eheeee :3 

alaaaaa kang kalau takde lagu, bosang ler saye nak buat kerja takdak mood dah pastu hmm hmm. nanti rumah tak kemas, sendiri sakit mata tengok rumah serupa tongkang pecah. tak boleh tak boleh, kena kemas jugak hari-hari. salah satu sebab kenapa aku suka membebel kat adik beradik aku yang lain kalau dorang malas-malas. ahaha. macam macik-macik pulak :D

lagipun kau tak rasa seronok ke sambil buat choores sambil berangan. pastu dengar lagu heartbreaking. pastu lakonkan watak kecewa acah-acah nangis sambil bersandar kat dinding. wah bukan main aku punya drama kehkeh xD tu belum mimik muka gembira, well obviously i am soul-less but whenever i listen to le musics, i can make so many facial expressions macam tetiba duduk sensorang, muka tengah deeply madly in love, muka kecewa, nangis teresak-esak, tergamam, terkedu, blank, ayu wahahaha you name it dude, i got it. >< it was so exciting! menari pusing-pusing sambil basuh pinggan, berjalan catwalk keliling rumah sebab dengar lagu yang motivating. lagi..... bercakap sensorang pastu kantoi pastu pura-pura menyanyi lagu ekekekeke :3

couldn't imagine what my husband will do if he ever see his wife doing these things.

don't you think that he's lucky to have such a dramatic wifeyyyy! haaa? haaaaaa? hahahahahaha ;D

okay tak.

kesian dia.......

keke. ;p

yang tu nanti laki aku. yang kecik tu anak aku. alolooo :*







and that image, above here, is unacceptable. september people equals to sangat romantikkk? D: ahahahahahhahahaha wah romantik sangat aku ni kan nak cakap rindu pun pikir beratus kali, cakap dengan orang pun jahat-jahat romantik angattt muah :'D

pastu yang bulan mac tu yang paling kennot go. tercomel terhensem? TER-HENSEM? tak sengaja comel lah ni? kahkahkahkah /gelak jatuh kerusi/

i don't really believe in this but hey, i like to read it. as a joke. a funny one. Disember equals to pencinta sejati. adakah saya ini pencinta palsu? ogos = paling sexy....... baiklah............ /tutup muka dengan kotak tv/ januari equals to kelakar, happy selalu. ehem. oh yaaaa aku memang sentiasa menangis pongg. ;p mei = hatinya sangat baik. ye ye aku tau aku jahat jangan ceni pls awaa saia ta kuadd TT ihiks.

sarcasm is so me.

eheeee.

good bye Assalamualaikum

litle bulat is playing with daddy ;)
and daddy kiss bulat. yay! akhirnya daddy ngaku pun bulat tu anak dia. -,- 





0 Comments:

Post a Comment