La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Monday, 20 October 2014 | 17:37 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"And that's the way i loved you,"

THIS COULD BE US
but.......

we're not married yet.

lewls. 

...........................................................................


Demmit sejak bila zakiah zaki pandai jealous ni erghhh --"


...............................................................................



It's holiday, babeeee!

Dah tiga hari cuti baru nak blogging kan? Mian everyone, I was busy lately. Yah, even kuliah dah habis tapi kerjaya cik zakiah sebagai bibik berjaya tetap takkan habis yay me. HAHAHA. Betul lah. Kau ingat aku cuti sem ni setakat duduk golek-golek atas katil je ke? Untung lah kalau centu. --

And again, sorry to everybody, yang hantar whatsapp tapi aku tak balas, yang mention kat twitter lepas berjam-jam berlalu baru aku nak reply, yang hantar wechat, naby, awi, and many more.. Sorry for my wrongdoings. I really didn't have enough time just to sit and babbling like usual. Tengok group ws aku pun dah beratus conversation aku tak usik lagi sampai sekarang. I'm home and when I'm here, I lived in my own world. Heeee :3 plus, aku dah lama kan tak jumpa family, takkan lah sekarang baru jumpa aku sibuk nak main ws segala? No, my family is more important :) Sooooo, miannei chinguya /bow 90-degree/



Haritu masa balik, Allah, heaven gila rasa. Sebab dah berbulan tak balik, mak aku sampai lupa yang aku baru sem 1. Dia ingat aku dah sem 2. Wah puan emak ni, kalau kakak mampu jadi budak sem 2 dalam masa tiga bulan, alangkah indahnya dunia.. Cepat habis diploma hehehe. Pastu singgah rnr ayer keroh, i got to eat my peberet lamb chop againnn! Wahahaha! Dah lah malam sebelum tu siap makan lamb chop dengan beef steak, balik dapat lagi. Tambah encik baskin robbins perisa cotton candy, (segamat takde BR so yeah~) amboi nikmat sangat masa tu tersedu sedan makan eskrem tau. Okay tipu. :p Balik rumah esoknya masak lamb chop lagi hmm yeahhh man /dancing/

/melting/ 

Tengok niii belum sempat aku keluarkan kamera, Abah dengan Adik dah makan wedgesnya dulu TwT

I bought this because I watched the weekly idol heee ^^v


Padahal makan kambing bebanyak ni buat tambah banyak kolesterol.

But well,

Zakiah kan (^-^)~

Bagus jugak jarang balik ni. Pwincess angat layanan kekeke. :3

And right now I'm blogging with leonardo on my desk. Mannnn~ macam nak berperang sangat tau aku taip sikit, dia main tangan aku lah dia bangun pijak keyboard lah pastu bila aku membebel dia pergi cium-cium muka aku supaya tuan dia ni takleh nak marah ergh pandai betul mamat ni -.-" padahal masa aku baru balik hari tu, aku dekat je dia lari macam nampak hantu. Menci. TT

I've started watching the Its Okay Its Love deurama. Semalam. Sambil lipat kain. Aku ni bibik moden tak tengok sinetron dah, tengok korean teruih kahkah. xD Best, funny. but....... kinda explicit peh amendeeee lerrr.... Pastu lee kwangsoo doesn't suit to talk about those things i guess because he is still young kekeke ni kes terbawak-bawak watak dia dalam rm lah ni, dia kan paling muda dalam running man. :p

Oh haa, kinda thinkin' about visiting le Intesaber but hmmm cuti sem tak sama ni leceh tau. Nak pergi sekarang, takde kawan. Okay nab ada tapi dia baru lepas hilang abang so aku tak sampai hati pulak nak ajak dia keluar buat masa ni. Nak pergi sendiri? Pastu awkward level doploh satu sebab kite sorang je gegurl yang lain lelaki -- so maybe i will go in November somehow, dengan bebudak matriks. Hihi. ^^

Try listen to Error-Vixx. Sedap do nak nangis saye mendengarnye TT dia macam lagu-lagu zaman muda, zaman Beast dengan SuJu tengah top dulu. Susah k nak jumpa lagu cenggini sekarang, lagu sedih pulak tu. Uhuh. :<

Okay then.

Nak cakap memacam.

Tapi nak kemas rumah..

Haih.

Till then,

Adios amigos :* 





0 Comments:

Post a Comment