La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Friday, 29 August 2014 | 07:10 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"Maybe I just wanna be yours,"

Gimme roses and I'll give you my heart.
Okay tipu. :p


Waver.

Senanye ittew ponteng induksi ni heeeee tak sengaja kay tak sengaja sebab act dah plan sikit punya cantik kengkonon nak hang kat wetex dengan awi pastuuu tetiba awi balik. Ergh. At the end aku lepak segamat sensorang tengok lucy. :'/

Ws gambar ni kat awi saje nak kasi dia dengki hahaha.


My stress relief leulz.


Rasa ohsem sangat bila tengok wayang sensorang ni. Ahakz! Nasib baik bukan cerita cinta lovey dovey suweet muweet kalau tak syok sendiri aku feeling sensorang dalam panggung. (Okay this is one of the reason why I won't watch love story in cinema cause I'll be feeling alone pastu tetibe rase nak kahwin bhahaha :p) can't help it tho. Hihi.

And I suppose to find my prom dress today but I only found a suitable skirt. Yassss. 2 hours walk around leisurely in this one segamat and only bought a skirt. Sad life TT, ye laa, bagi tema vintage, memang aku ni peshenista hijabesta sangat ponggss sampai terus pop! idea datang mencurah-curah masa diskus tema haritu kannnn. I was like haaa vintageee haaaaa? Hahaha.

Pastu aku main beli je ape yang patut. Jadi nantikan lah kemunculan cik zakiah kite malam persida's dinner nanti hiks ^^

Okay talking bout Lucy, best movie to be honestly. Tapi penuh keganasan plus theory theory kewujudan manusia yang tak masuk akal. But overall, daebak /thumbs up/

Aku kan kalau pergi os ni memula aku mesti pergi popular. Entah. Habit. Tak beli ape pun sebab saje nak usya buku. Pastu nanti pusing dari rak majalah ke rak novel ke rak buku kanak-kanak. And yknow yang buku kanak-kanak sekarang ni sangat kreatif inovatif siap ade bunyik-bunyik, fluffy feathers, puppet lagi nak banding dengan zaman kite dulu soooooo I was thinking like ea seronoknya nanti anak aku dah besar sikit aku belikan buku ceni.

Puhahahaha!

Kau tak yah mengade Zakiah, kahwin pun belum sibuk nak ade anak /lmao/



Takpe, tak salah berangan hewhew :3

Haritu aku jumpa mamat klon najib tu lagi. Depan lab. Pastu yang parahnye dari jauh aku dah sesengih dengan riang ria ceria kanak-kanak ribena lagi hehehehehe tapi siyes muka dorang iras dorang punya kening, rambut berketak-ketak ahahaha hidung sameee... Perasaannye macam nampak najib kat uitm segamat tau k melampau sangat k. Cuma mamat tu pendek je emmm paras jep kalau tak silap pastu aku usya-usya nasib dia tak perasan kalau kantoi memang selamat dahku. -.-


Duh Idk why I'm acting like this. Am I crazy? D:


Am I crazy or falling in looooveeee?




Hahahaha.
Dah dah tu lirik lagu jangan nak mengade. -,-
/slaps everyone/


Kbye Assalamualaikum.

So this is my monthly planner yeah yeah you can see how busy I am in a month so I'm sorry if I haven't much time to spend with chu. (>_<)



0 Comments:

Post a Comment