La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Friday, 1 August 2014 | 09:05 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"i am a misery.."

yeah i do.


i should be sleeping like right now yaw but nevermind, abang aku keluar beraya tak balik lagi ni heheh boleh amek kesempatan kengkonon nak tunggu dia balik padahal sebaliknyaaaa HEHEHEHE /gelak keji/

at the end, i change my blogskin yehetttt! cuti seminggu padahal last minutes baru terhegeh-hegeh nak tukar kan. mind me, i was so busy lately, sorry much. busy preparation before raya, busy nak layan tetamu time raya, busy nak masak-masak pft kalau aku cakap aku tak ikut pun baraan selain baraan kampung dengan family, kau paham je lah kenapa kan? 

so how's ma new blogsekin? pinky kan kan. ahahahahaha penat ittew carik yang sesuwai tauuu.. >< tapi paling best dapat tukar empat lagu peberet kite pastu pastu lagu haruman tu ya Allah buat aku nak sengih-sengih sensorang je kalau dengar especially part korus yang maknae kite nyanyi tuuu hiks. :>

just one day, if i can be with you

ea? omai i just can't even.... 

arghhh jungkook lemme slap ya faceeeee! xD

lol his happy face :'D


my life right now? so far so good. ececece poyo tau ayat satgi balik kolej karang macam tak cukup tanah nak pijak dah tahap busy mengalahkan menteri luar negara Tanzania jadinya hmm. tak sempat nak update pasal balik puasa haritu kan? pasal raya pun belum... TT

tapi bila aku bukak blog kawan-kawan aku, dorang pun takde entri baru siap ade entri awal julai dulu lagi sampai sekarang tak usik bhahaha guess i'm not alone at all, no? heeee.

nanti lah bila ade masa aku update bebanyak eh. idea ada, masa takde. huhu.

till then, Assalamualaikum :)


0 Comments:

Post a Comment