La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Monday, 18 August 2014 | 02:56 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"In my dreams it feels so right, but I wake up everytime."

dark grey all alone. :(

Kite rindu sampai termimpi-mimpi.

Kite yang rindu ke orang yang kite mimpikan tu yang rindu kite ni? 

Alolooo malu ittew hiks :p

/tutup muka/ 
/slaps myself/

XD

Have been dreamin' bout' them-the peoples I love lately. And Gege my bebygurl too. And each of the dreams seems real, the voice, the surrounding, the appearances, I can even hear my Gege's special 'meow' right in my ears. Pastu aku siap terdetik lagi kenapa aku rase macam dah lama tak bawak masuk dia dalam bilik. Memang lah lama, aku kat sini bukannya kat rumah bhahaha.

So dah berapa minggu dah balik baru terasa nak post pasal raya. Sikit. Hahaha. Tapi aku macam tak sempat nak cerita semua. Sebab banyak nak cerita punn.

Just one word, WORTHY. Walaupun aku tak cukup rehat sebab tolong mak aku kemas rumah segala, dengan layan tetamu yang tak reti habis but still, it's worthy. To spend a week together, to be able to see their face in front of you, to have time to cook and watched them eat happily, to eat your mom's cookings, to shop together with your beloved fam. Apa lagi yang kau nak, kan?

Oh haa, haritu few days before aku balik sini, aku kemas-kemas ruang tamu. Tetiba adik aku yang kecik tu datang, dia nyanyi lagu 'Gadis Ayu' kat aku. Then we danced togetha getha ngahahaha it was so fun.

Walaupun dia lelaki, dia suka lagu jiwang keh. Esp lagu melayu. Pshh~ hahahaha. Abang aku layan nasyid, aku dengan kpop, kakcik dengan ariana grande dia. Tapi weolls bertiga mostly into the English songs, pastu tetiba sorang ni layan melayu jiwang karat hahaha funny us. XD

But srsly, talking abt my lil bro, he DO loves singing so much. Dia pernah buat konsert lagu Hanya Aku-Hyper Act sensorang dalam bilik depan kipas pusing-pusing tuu. Dia nyanyi dengan semangat dari mula sampai habis, siap tarik lagi. Curlassss kau maria! Pastu habis lagu baru dia perasan kitorang tengah usya dia reramai sambil mak aku rakam dia. Lolllllll :'D

Peoples always said this,. "Zahin ni comel, diam je.. Baik betul.."

Hahahahahahaha! /laughing hard/

Aye guysss youuuuu don't know himmmmmmmm..





Btw, dear Zahin adik kakak yang botak dan perasan sado, wish you good luck in yr upsr and psra. I know you can do it. You're clever. Top 5 dalam kelas kan.... So boleh dapat 5A ni inshaaAllah.. Jangan degil, dengar cakap mak abah, mintak restu mak abah, kakak doakan ko dari sini. And if you get 5As, i give you a present. What kind of present? Teng teng tenggg~ aderlaaaaaaaa~ Jangan buat nakal. I know everything bout' chu. I'm watching over you. Hmmp! Good luck, I love you :* 


Annyeong, assalamualaikum.

P/s Eid was fun. Alhamdulillah. :***

That naiveee faceee :p

Depan rumah orang...


Dan masih depan rumah orang.:D

Dalam rumah ibu :)

:b

Treasure <3



Efek cahaya ekekeke :3

Aku dah standby muka comel kakcik pegi tido pulak -.-"

Princess Zakiah dengan dayang zarifah ehee ;p

Dan masih buat drama depan rumah orang. MasyaAllah bertaubat sedagheee TT

The weirdos. Teheheeee :3


0 Comments:

Post a Comment