La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Thursday, 3 July 2014 | 06:18 | 0 sweethearts

Assalamualaikum

"And she will be loved"

Give me some strength, ya Allah... TT

It's a Thursday Bluessssss.....

Duh, I really feel want to puke right now. :(

Tak sahur pagi tadi. Bukan pasal tak sempat, kabut sangat siapkan hw sampai sedar-sedar dah azan dah. Well, my senior was sitting beside me so yeah, takkan lah aku nak melantak sebelah dia pun kan? Ai masih ade respek kat senior tau. (:

Dah lah tidur dekat pukul dua, bangun pukul empat sambung buat homework. Sambil mata pandang slide presentation untuk kelas microeconomy japgi, tangan siapkan akaun, pastu habis perah otak untuk accounting, sambung mgt, bukak slide topik untuk mgt pulak, hantar emel kat kawan2 yang mintak copy slide mgt, Allah, skill aku sebagai multi-tasker memang dah upgrade ke tahap pro dah sekaghang ni tahu.

And guess I'm sooo lucky, tetibe kelas ganti pagi tu batal last minitttt... Yeay....... /hambar/ Ah seeeeshhhh~ Aku. Dah. Siap. Nak. Pergi. Kelas. Kau. Tahu???? Berkejar aku siapkan hw, pastu hmmm.

Dua jam free takdak kelas pun takdak guna. Emm tau la hakak kau ni kan, takdenye dia gheti nak qada' tido dia.. Dahku terguling-guling atas katil sensorang, aku bangun, bukak laptop. Tengok mv, tu je cara nak release stress sekejap. Jadi lah kan? At least otak aku dapat laaa rehat jugak. Sedih tau ceni, tskkk :'/

Pastu perut kosong, kelas sampai tengahari, anddddd taraaa~ masuk angin. Haih. Ngengade tau perut ni. Babap kang haaaa.. Pergi uptown pun takde feelong. Pergi bazaar pun nak termuntah. Masuk angin weh, eventho aku tak boleh puasa sekarang ni, ihik malu pulak ittew nak ngaku :3 tapi hengkorang hingat kalau aku cover up makan tengahari supaya hilang rasa nak muntah tu, pastu terus sihat ke?

You wish..

Harini letih sangat. Banyak fikir satu hal, tak makan satu hal. Ehem tu la, ingat senang ke jadi perempuan? Time tak boleh puasa, kalau tak makan, dia punya penat lagi berganda dari orang yang puasa tauuu.. Sebab darah keluar dari badan, pastu tenaga berkurang dalam badan, tak makan pulak tu, takde tenaga dah dalam badan. Tu yang jadi kes pitam selalu tu. Darah tak sampai kepala. Supposed to be lah.

Pengetahuan am tau. Haaaa, dengar cakap aku, jangan degil. Kite anak doktor okay? Eheee :b

Padahal aku selalu camtu. Hehehe.

Iftar tadi pun macam perang besar-besaran je dengan diri sendiri. Aku bau telur goreng pun rasa nak muntah weh..... I ate a bit, then I stopped. Nak muntah.... Loya sangat.... Haaayok... Berapa bulan dah ni zakiah? Ekekeke. Sempat ko nak buat lawak cekodok dengan diri sendiri khonn? XD

Bad news, aku tak bawak ubat langsung. Bagusssssss zakiah bagus sangattttt -,-"

Bye.



0 Comments:

Post a Comment