La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Tuesday, 1 July 2014 | 08:03 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"But I only looking at you"

You~


Ngantuk.

Semalam stay up dekat pukul satu, semata-mata sebab esoknya kuiz business mathematics. Dah tu, prof buat kuiz cover chapter 2-3 pulak tu. Baru sangat belajar, dan aku tak paham langsung masa dalam kelas. Sadissss ;-;

Pastu bila aku dapat tau je petang tu, macam tak cukup tangan nak cover up everything, dengan revision lagi, dengan khatamkan past years ques yang melambak tu. Past years prof tak suruh buat pun, tapi entah. Senang kan? At least dah familiar dengan soalan.

Dah pum pang pum pang, dari petang pukul 3 sampai tengah malam hadap benda tu. Campur lepas sahur sampai pukul 10 pagi. Berapa jam tu hoiii aku dah seghupe orang gilak. Tangan laju je tulis jawapan dengan tekan kalkulator bertubi-tubi. Kemain ayat aku. Hihi.

Padahal muka ceria macam kanak-kanak ribena. Yah, I did my revision with a smile and headbanging music on my headphone. 

Lama tak rasa ceni. Dulu kan kalau kat rumah setiap kali abah suruh buat addmath, which is setiap mass to be honestly, nanti aku mesti conquer ruang tamu tu. Dengan pasang radio kuat-kuat, headphone and earphone bersepah, pastu kertas segala kertas, graf, statonaries melambak-lambak atas meja ruang tamu tu. Heeeeeeee gaya merempat macam kau takde bilik sendiri kan zak? Hehehehe. :b

Tapi lepastu aku macam jadi addicted. Kalau buat homework, esp math ke, addmath ke, bab kira-kira je nanti kompom aku pasang lagu kuat-kuat. Pastu buat hw sambil sengih sensorang.

Pastu roommate panggil macam nak keluar anak tekak, aku still tak dengar pape ngahahaha.

I guess I just live in my own world. -.-"

Tu yang aku boleh buat business math sampai berjam-jam takdak stop tu. Addicted. :3


Dan kendian, prof cakap kuiz tunda ke minggu depan. Pshhhh ["-,-]

Tapi kalau betul test 1 masuk sampai chapter 3 je, I think I can start to dance happily right now. Lol ^^

Anniyong, Assalamualaikum

Kelas mgt. Aku ngantuk. c(: 


P/s : no wonder lah petang semalam pergi bazaar tetibe rasa nak makan semua benda. Hmmm.


0 Comments:

Post a Comment