La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Tuesday, 3 June 2014 | 22:14 | 0 sweethearts

Assalamualaikum

"Just don't let me disappear..,"

Kau kalau tetibe pelik sebab lately entri aku takde gambar, paham je lah ye.. Orang hapdet belog pakai tab cenggini lah. Takpe, aku pun annoying gak dengan post-post aku sekarang ni. Bhahaha. Srs, hambar bhai macam takdak penyeri padahal selama ni macam-macam gambar aku letak. Dari yang lawo kepada yang hudus. Sekarang? Sorry. Jeongmal miannata. :'(

Dan macam biasa, kalau bukan dekat dewan sri temenggung atau dekat atas katil, guwa akan menghapdet incik blog dalam masjid. Amboi.. Biasa dia ni aip aip. ;p

Ma abah kakcik adik semua pegi ganu sekarang. Cuti-cuti malaysia sangat wuuu aku tercampak kat sini sensorang pulak tu. TT pls ah dapat ipg. Pastu dapat satu tempat dengan awi. Satu bilik? Allah, jejak kasih lah kami jawabnyerrr nanti. :'> 

Walaupun macam tak berkembang lahangsung, ye la, dua tahun kat sbpi duk ngadap muka dia. Sekarang nak ngadap lagi kan. Tapi sejujurnya, aku lagi suka kalau dia ada. At least dah ada orang yang kenal kau seadanya. At least dah ada kawan yang dapat pujuk each other time down. At least kau boleh jadi gila like there's no tomorrowww dengan dia. At least. :')

Daripada macam ni.

Entah. I'm that kind yang suuuuuusah sangat nak adapt dengan situation. Like by mentally. Tak, kalau kau tengok keadaan aku sekarang, kau nampak aku cam ilek je takde pape. Cam dah get used to everything. Padahal...... I still can't adapt it mentally. Physically yes but mentally not. Rohaninya. My heart is not even here. Sedangkan dua tahun kat intesaber tu pun, naik form 5 baru nak setat ada perasaan suka kat tempat tu. Tu pun sikit. Lagi laa sekarang tak sampai seminggu kt sini. Jauh pulak tu.

Sad truth. ;-;

Semalam ye ye ow je cakap tak seteghess mana. Ceh. Tau tak, tengah malam semalam kan, kitorang kan, kena kan, rocall... Haaaa.. Duk tetengah jalan tar, bawah beribu bintang di langit sampai pukul 2 pagi wa cakap luu.. Abang hakak fasi ngamuk sebab bebudak batch aku nganjing dorang kat twitter. Dengan kat borang kaji selidik. Pfttt dorang ni laaaaa, agak-agak ah der. Aku pun tak puas hati. Tapi diam je lah. Kecoh bagai nak provok orang dah kenapa. Haa, emo pulak aku. Bwahaha.

Pastu abang arif paksa sesapa yang mulut longkang sangat tu ngaku. Hamburkan segala ketidakpuasan hati masa tu. Alah, macam sesi confession. Gituuu. Tapi opkos takde sape nak ngaku kan. Biasa lah tu. Sembang lebat kat belakang je mampu, depan-depan lutut pun ketaq agaknya. Siap abang arif ugut, kalau tak nak ngaku, tidur lah atas jalan tu reramai.


HAHA. Abang arif ni cam tau tau je aku punya impian. Tidur bawah bintang-bintang. Sweet khonnn bangggg? ;)

Anniyong, assalamualaikum.



0 Comments:

Post a Comment