La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Monday, 2 June 2014 | 10:19 | 0 sweethearts

Assalamualaikum

"Every little things I do, never seems enough for you,"

Dan haiiiii everyone in the midnight sunnnnn *dahlah midnight pastu ada sun pulak* -.-" baru lepas habis orientasi untuk Hari pertama, I suppose and sangat sangat memenatkan. Srsly tak tipu. Kalau naby kata dia explorace seharian kat unisel, kaki dia boleh melecet bagai, kau bayangkan aku yang orientasi seminggu. Pfftt!

Leceh bila unibersiti kau atas bukit hoi berapa banyak ratus anak tangga kau kena naik turun dalam masa sehari.. And I guess all uitm is just the same, cuma nak kata nab, seri iskandar tak berbukit sangat. Gaghhh tung ah~

Dah macam jeli agar-agar tau kaki ittew ni. :'< penat gilos aspidos. Kejap checkpoint sana, kejap sini, pastu yang paling sadis time makan. Ya Allah, bang kak PM (Pembimbing Mahasiswa) punya dasat bagi limit makan sorang dua minit je. Nasik tu pekerja kafe dahlah bagi setinggi everest kalau mampu, pastu kena habiskan. Lauknya alahai lagi sedap makanan dm intesaber. Okay satu point, rindu DM. :(

Jadi, memasing dah seghupe ular sawa nak lahap telan semua makanan dalam dua minit. Nasib takdak yang tercekik. Kalau tak, emm Nauzubillahiminzaalik.

Pressure bhai orientasi ni. Dengan letihnya, dengan kena marah lagi. Allah, menguji kesabaran sangat. Yang tak tahan tak yah cakap lah,dah mencarut dah. Tapi aku tak. Well, aku kan budak baik.. Wehehehe :3

Okay dah pukul satu. Nanti nak bangun pukul tiga lagi. Pukul empat kena kumpul dah. Agagaga rajin kan buat dua post sehari? ;p

Anniyong~



0 Comments:

Post a Comment