La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 11 June 2014 | 18:07 | 0 sweethearts

Assalamualaikum

"Just tell me it's not over and we never reached the end,"

Haih penat. Taip entri panjang-panjang pastu tetiba Google crashed and my entri just gone gone gone. Macam, macam pftttttt! :/

Lately I watched weekly idol yang part bts datang promote haruman song tu pastu jungkook dances 'something' perfectly like heol daeeeebak and he got that sexy stares maigad and I can't stop watching it over and over again and and and /faint/.

Boy you get my heart beating fast when you did that. Am I crazy or falling in love? XD

Pastu tengok wi masa infinite's destiny part. Okay...... Paham dah kenapa ramai suka angat kat myungsoo. Aegyo dia, Allah, comel angat! Buat muka majok pun comelnyeee hoi rasa nak tampo-tamporrrr je muka dia tahu? Agh >< tapi dia naby punya so, I won't fall for him. Altho it is a great loss bhahaha gurau jeee naby jangan marah pls :>, tapi ai kan setia. Gambar soohyun still ade kat tepi katil tau hari-hari ittew usya ihik ^^

So, ssup Zakiah? Kat sini dorang panggil aku Yaya. Uhuh sebab ade sorang mamat nickname dia Zack so konon cam nak bezakan aku ngan dia, tu yang nicks aku jadi Yaya terus ko. Amboi, kemain hang.. Pastu bila dorang panggil aku, aku buat bodoh je sebab aku lupa nama aku lain kat sini. Lol.

Semalam masa koko, tetiba baru sedar ramai gila namati mamat hensem batch aku. Lepas sorang, sorang lalu. Allah, besar sungguh dugaan-Mu ini. Eheee :3 pastu kite usya ah, kompom. Gila ko rezeki tu woi. Hakhak xD tapi usya jewwww. Ko ingat aku usya je pastu terus nak jatuh cinta ke? Even dengan retiss korea pun aku amek masa nak minat, ni lagi laa.

Em not that cheap, though. :)

Anyway, aku bukannya ada perasaan pun. I won't fall for them even they're the most eligible wanted bachelor in here but... I just won't. Full stop.

Anniyong, assalamualaikum.

P/s : aku rasa nak guna ayat 'Save The Day' masa wedding photoshoot aku nanti ah. Fefeeling yuyu zulaikha sikit kan? Alah ko, masuk U pun asyik homesick, dah berangan nak kahwin pulak. --




0 Comments:

Post a Comment