La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Tuesday, 24 June 2014 | 17:13 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"Sometimes when I missed you, I put those records on."

But it's everytime.


Ya Allah, pepagi lagi mood dah spoilt macam karakatoa tunggu masa nak meletus. Dengan rasa tak sedap hati, tak sedap badan, amboi, semua benda tak sedap kan zakiah kan?

Ke act sebab aku terbangun lambat, sebab tu aku ceni? -.-"

Line internet sangat hareyyyy lately so aku punya mobile data tak berkurang banyak pun. Sakai. Due date esok laktu. Haish~ busy and still busy, tapi sempat tweeting. Ihik ^^v

Tapi fr sure, sekarang ni lullaby time aku berubah habis. Dulu before doblas dah se.....lamat malam, tidurlah..... Sayangku.... Tapi sekaghangggg, pukul satu pun tak tentu lagi aku dah tido ke belum. Tetibe zakiah reti stay up kan kahkah xD Naby pun cam terkejut tengok aku tetibe muncul kat group ws. Heeee.

Well, nak kena study. Tak boleh main-main lagi dah. Kalau dapat dean list setiap sem, nanti grad dapat anugerah naib canselor. Wuuuu /applause/ pastu sambung degree kat palam, amek professional accountancy wuuuuu again aku dah nampak hala tuju hidup aku wahahaha --"

Tapi hmmm tu la, kena berkorban banyak mende. :') 


And I'll be waiting. :)



Annyeong, assalamualaikum.

P/s Aku ws mak aku. She's taking her day off today. Nak kemas rumah for raya. And i was like 'maaaa kakak nak kemas rumah jugak... :(' dua tahun aku tak sempat join fully preparation untuk raya tau. Tahun ni pun.. Aku rasa aku homesick balik ah. Ugh.


0 Comments:

Post a Comment