La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 18 June 2014 | 23:07 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"cause' you listen, and you care.."
i miss my gramps' :')


aku kat cc ni. bhahaha. nasib baik dekat baiduri je, so, satu sektor. senang. komputer melambak, printer melambak, line laju. dah settle satu hal takyah nak bawak broadband pastu time nak guna line nokharommm. phew. Alhamdulillah :)

pastu time cenggini lah tetiba idea kau main nyorok-nyorok kan. nyampah -.-

memang suppose to be hari ni, aku nak settle baaaaaanyak mende. bayar segala jadah yuran yang ada, settle fotostat buku teks, (eheeee ^^) yah, aku malas nak membaziaq beli textbook hardcover sampai beghatus. konklusi, kita main fotostat semua mende. ngahaha :D lagi, banyak benda nak beli, maybe aku keluar os (one segamat) kot esok. may.......be.

kite tak balik minggu ni. tskk TT jadi kite berjimba! yeah! xD

heeee, jokingggg :3 duit banyak nak guna ni. nak settle semua benda ni pun, lima ratus melayang centu je. habistu kau masih ada masa nak hambur duit merata-rata? no. full stop.

bagus lah zakiah dah insaf. :'>

oh haa, malam tadi aku dengan selamba toya, jalan dari kolej saaaaaaaampai ke ATM. nampak kan berapa harkat perkataan 'sampai' tu? haaa, tu maksudnya tempat tu memang tersangat sangat sangat jauh dari kolej aku. pft. semput nak pergi situ.

tapi tu la, tu je masa lapang aku pun. tengahari, petang ada kelas dengan koko. pepagi? baik aku basuh baju. washing tangan tau ittew sekaghang. dah ada lesen besauuu jadi bibik sejati ni ihik ;)

padahal dulu kat asrama, masya-Allah kau punya pemalas............. sanggup kumpul baju seminggu baru washing. nak nak time asrama dah ada washing machine manual kan. sebelah dorm je pulak tu. heavennya hoiiiii rasa nak gegelak terbahak-bahak je bila tengok budak dorm lain susah payah angkut baju turun sebab nak washing. pastu machine penuh. uhuh, jahat tau muda-muda dulu. :p

pastu sekarang amek ko, dua hari sekali basuh tangan. amboi. seghonok. kalau tetiba ada mak mertua request nak menantu tangan mulus lembut halus berseri, aku disqualified serta merta. ngeeee >_<

kesian bakal suami guwa nanti. padan muka dia muahahaha /gelak jahat/

tau tak roommate aku terkejut bila tau aku pergi keluar sorang-sorang. gelap pulak tu. eleh bukannya apa pun. dalam kampus jugak. pastu kau takyah lah gedik nak pakai seksi meksi pakai legging kejadah. aku tracksuit je dengan sweater gedobos, dengan headphone kat atas kepala. sakai. memang takde yang nak kacau lah kan. anyway, seronok what keluar sensorang. boleh fefeeling sikit. heee, aku kan suka buat keje gila. (Y)

and it comes back, so? ;p


okay then, nak balik. nak solat.

anniyong,assalamualaikum :)


0 Comments:

Post a Comment