La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 14 June 2014 | 16:13 | 0 sweethearts

Assalamualaikum

"You're my headstart,"

Aku. Rasa. Aku. Dah. Gila.

Omo.

Uhuk uhuk rasa nak gelak guling-guling untuk setengah jam pastu nangis jap pastu nak sengih-sengih cam kerang busuk pulak. Can ah? Wuuuwuu seriously perasaan aku tengah haru biru ni hoi huru hara sangat dah ni macam macam what should I do? What should I do? Ottokaeeeeee? /geleng-geleng pale/

Okay zak. Take it easy. Dah, jangan pikir dah yeee.. Bak kata my mom, jangan stress kat benda yang belum jadi. Alright then. Kita tukar topik yeee uolls. Heee. :3

Result ipg keluar 17 ni uhuh cuak meh tak tipu. Sebab aku in shaa Allah kalau dapat, aku memang nak pergi. Nak blah dari sini bwahahaha. Lagipun, masuk ipg dapat elaun and yes, saya mengaku saya mata duitan ekekeke :p

Padahal dulu kalau boleh nak memberontak ngamuk jadi resaksa Hulk semata-mata taknak pergi interview ipg ngahaha. Menci tau ceni. Keling sangat perangai tuu. :/

Lagipun, masuk ipg terus ijazah. So perjalanan hidup tak jauh mana, lepas tu lima tahun plus minus boleh grade pastu kahwin YAYYYY..... Seronok nyeeee -,-

Ha.ha.ha jangan citer pasal kahwin dengan aku sekarang ni. Aku tengah dilema ni. Aku makan ko karang. ;-;

Dah. Jangan pikir zak jangannnn ><

Adieu, assalamualaikum..



0 Comments:

Post a Comment