La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 15 June 2014 | 22:28 | 0 sweethearts

Assalamualaikum

"More I look around, the more I realised, you're the one I'm looking for."

/smile/

Masa senggang before kelas business fundamental jap gi. Jadiiiii, manfaat kan masa ni untuk blogging ye sayang :3

Duh pahal result keluar 4 petang duh? Lambat angat. Aku dah lah malas nak koko esok. Lagilaaa semua benda yang komander suruh beli aku tak beli lagi. Pfttt -.,- oh ha, lupa nak cakap, aku masuk pbsm yay me! XD banyak belajar rawat-rawat, for sure, ketua komander cakap boleh ganti doktor dah pasni. And and tak banyak kawad yehetttttt!!! Ahahahahaha sukewnyew ittewwww /menari lagu no no no/

Fyi, aku malas nak kawad-kawad ni. Cukup lah masa sekolah dulu. Penatnyaaa masya-Allah, rasa nak buat-buat pengsan je masa latihan dulu. Pitam pastu kena pijak orang pastu mati di tempat kejadian. -_______-

Lagipun kalau aku masuk benda lain, kompom kena disqualified. Esp polis. Underheight and underweight. Ahah aku bersyukur aku pendek. Phahaha. :p

Badan kuruih tapi pipi bolat pun tak boleh jugak zak. T^T

Kat sini aku asyik sakit je hmm. Macam malam tadi tengah buat FAR (financial accounting) tetiba migrain datang kan haaaa seronok tau rasa nak hantuk kepala kat buku far tu. Tolong ah dah lah far. Assignment banyak. Buku tebal namati. Kepala buat hal. Aishhh >,<"

Stress maybe? Bhahaha amende tah yang stress sangat nye pun. Padahal banyak masa habis tengok drama je. Heee.

Handling with stress by listening to those headbanging music. Sambil duduk bersandar kat hujung katil dengan muka saiko. Pastu tak bergerak macam patung kecuali mata yang melilau dengan palotak yang dah terbang melayang. Ahaks saiko en? ;b

Entah. The only way that I need to consolate myself, I guess. (: other than pray to Allah. Yang tu lagi perlu la hohoho.

So far, watching the Cunning Single Lady deurama make me realized abt one thing. Marriage is abt being together with your partner through thin and thick. Paham kan? Buat aku sedar peranan isteri tu bukannya nak seronok je dapat nafkah vatever tapi bila suami dia facing failure, she's the one that should be beside him. Supporting him. Maksudnya kesabaran kena tinggi gak ah ni? Kalau tak nanti jadi macam heroin citer ni. Huuuuu. Tapi kalau encik suami taknak berubah, tinggal je miahaha.

Okay, nice deurama. /Thumbs up/ Dan choi tae joon hensem. Dan myungsoo jugak. Dan mamat yang bakal masuk suksis tu pun. #eh?

Bye ebelibadi~



0 Comments:

Post a Comment