La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Thursday, 5 June 2014 | 22:58 | 0 sweethearts

Assalamualaikum

Aghh sakit peruttttt! D:

Tinggal sehari je lagi nak habis MDS ni. Rasa sedih pulak tetiba. Padahal dulu punya lah tak sabar nak habis cecepat. Eheh. :p

Esok last day. Dan esok genap seminggu Zakiah masuk unibersiti. Dan Zakiah tak nangis homesick, for the first time bebeh! Bwahahaha /applause/

(Pstt aku rasa sebab penat mds sebab tu aku balik terus tergolek takdak masa nak nangis bagai. Hee :>) pastu ko tengok ah lepas ni dah tak busy sangat haaa ko tengok lah perangai aku acane nanti

Ni tengah usrah ni. Sempat blogging tau ai. Wehehe ;B

Lol.

Ahad ni dah setat kuliah dah. Adoi. Rabu ada koko pulak. Adoi lagi. I thought there's no more these 'kokurikulum unit beruniform vadever' when I when to the college so that I won't get involved in le kawadzzz but then then, ha.....rapan harapan menjadi la......yu...... Siap ada komander kesatria kau haa ambik ko! /slaps myself/

Dengan ada sukarelawan polisnya. Allah, lima tahun aku dalam kadet polis puteri, dengan tak relanya berkawad, ni ada lagi? Andweeee~ >.<" sorry lah gais cik zakiah ni memang takde fefeeling kat mende kawad-kawad ni. Kalau main flying fox tu aci seghonok ah lagi. Boleh berangan I believe I can fly kan masa turun tu. Ni berdiri lelama bawah panas dengan baju besar gedobosh kaler hitam. Not againnnn ;-;

So konklusinya, aku rasa aku masuk pbsm. Kite kan suka rawat oranggggg. Hiks :3

Ramai jugak mohon ipg rupenye. Semoga aku dapat ipg. Semoga kengkawan aku dapat ipg jugak. Aamin..

I dreamt of us. I was so scared. Then you saved me.

Sadis.

Anniyong, assalamualaikum :)



0 Comments:

Post a Comment