La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 25 June 2014 | 17:38 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"Or will you stay?"

Aku kahwin nanti laki aku pakai tuxedo. Ekekeke berangan! :3


There are some kind of boys, or men that I didn't like even if it was my first time seeing them. And kengkadang bila aku dah kenal, either aku akan buat lepak terima perangai dorang sebab dah kawan kan, macam acknowledge dah. Or worse, aku tak boleh cope dengan perangai dorang. Even jadi kawan pun. Kawan yang macam tak kawan. Eh? Haha. Takpe takpe. Aku pun tak paham amende aku cakap ni. Lewls.

Tapi act mukadimah panjang-panjang ni sebab nak kaitkan dengan benda malam tadi pun.

Ceritanya macam ni, last night I was doing my financial accounting assignment, which is kepala hang dah nak berpusing dok pikir Akaun mana nak kena debit kreditkan, and tetiba aku dapat satu mesej. Unknown number. I'm that kind yang curiosity tahap petala ke lapan ratus lapan belas sooooo memang aku kalau dapat text daripada someone, aku balas sebab nak tau siapakah hengkau yang sudi mengacau ketenteraman hidup aku. Takde sebab lain.

Tak. In this case, ppls yang tak tahu akan assume, 'eleh zakiah ko nak cover yang ko layan laki ah tuuuuu., asal orang text je ko balas kan, gatei mu ni aihhh....

Hahaha ;-;

You didn't know me well, dude. Stop assuming. 

It happens like this Namjja tetiba nak berkawan dengan aku. Bila aku desak dia sape bagi nombor aku, dia jawab bebudak sekolah aku ta......pi dia taknak bagitau siapa. Ya Allah, alasan dia banyak dut. Aku, kalau bukan sebab curiosity kills the cat, aku memang takkan peduli pun weh pi lantak ko situ.

Tapi aku nak tau, siapakah yang begitu sadis jual nombor aku kat dia. Durjana sungguh manusia itu. Amboi kau bangggg, sejak bila jadi salesman tak berbayar ni? Kut nak jadi agen pencari jodoh pun cari lah pompuan lain woi aku jugak yang jadi mangsa ni dah kenapeeee.. 

Ey, geram do. Kalau kau tengok reaksi aku texting ngan mamat tu, sambil bulat bijik mata aku, siap ketap gigi lagi efek marah nya. Gitu. Hehehe. 

Then, that moment bila dia cakap dia budak kmj, mencecet aku contact semuaaaaa link aku kat kmj. Semua. Daripada maghfirahians sampai takwababes. Suruh carikkan manusia nama 'aiman' ni. Sape geng dia, meh aku nak luku sekor-sekor. 

Pastu satu tahap tu, dengan stern voice aku voice note nad azhar. Aku dah lah jarang voice note. Marah punya pasal. Redah je. 

Aku : Nad ko carik mamat aiman ni, aku nak gambar dia. Usya genesis yang rapat dengan dia. Aku nak tau sape. Main-main dengan aku.... Main-main lagi.... Mampus bebudak ni karang. 

Iera : weh zakiah ko marah ke.. Suara ko lain ni. Ko marah ke weh?

Ika : kiahhhh aku takut dengar ko marah.... 

Antara conversation kitorang malam tadi. Banyak lagi tapi malas nak taip. Hihi. c(: dengan aku call awi on the spot, aku tanya sana sini. Eheh, I got many eyes, thanks to them.

Kalau niat nak berkawan, tapi cara camni, memang boleh jalan eh. Godai. Khojo. Berambus.

Kenapa nak marah sangat? Well, kau ingat semua perempuan same je ke? Suka bila ada mamat random nak kenal? Centu? 

Aku tak eh, sorry sikit. Budak aiman ni patut sujud syukur sebab aku tak maki dia. Tak cakap carut. Still tanya leklok even nada carik pasal. Kalau ikutkan perangai aku sebelum ni, dah selamat dah on the spot aku panggil dia sewel.

Foine, pompuan mencarut tak elok kan? Habistu. Kurang ajar bhai nak bagi nombor aku. Agak-agak ah derrr. Tanya laa aku dulu ke. Memang lah bak kata mamat ni, dia yang mintak nombor aku. Habis yang tukang bagi tu takde henset nak ws, tanya boleh ke tak? 

Kau pikir aku suka? 

Kalau aku jual nombor kau, kau seronok tak?

Seronok kot. Suka kan ada orang nak kenal. Rasa hot kan? Hotak ko.

Tolong ah jangan samakan aku dengan orang lain. Aku tak nak pun lah kawan macam ni. Nak berkawan konon. Puih. Pastu terus cakap pasal cintan cintun. Desperate eh? 

"Awak jangan salah faham, dorang tak jual nombor awak, saya yang mintak. Saya tanya ada tak awek yang baik, sopan, sporting, lepastu dorang bagi nombor awak. Dorang kata ni budak sekolah aku, zakiah ni baik orangnya."

Haah, aku memang baik kan?
My Maghfirahians.







My TakwaBabes.


Heh.

And this,

Really? D:

THIS IS BULLSHIT.

Ko nak market diri, pergi bazaar ramadhan nanti. Market lah pakai speaker ke hape ke aku tak kisah pun. Dah tak payah nak gedik dengan aku. Tengok muka pun tak pernah, nak lelebih pulak. Aku tampor jugak mamat ni karang.

Aku garang. Sombong, tak mesra, you named it.  Aku takde jiwa. Nak kutuk? Silakan. Zakiah jual mahal perasan lawa ingat semorang nak?

Hahahahahahaha.

KESAH?

I've got somebody else though. And i don't even give a fxxk towards you, mr aiman.


Bye.

P/s I used harsh words in this entry. Sorry much.


0 Comments:

Post a Comment