La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Friday, 13 June 2014 | 05:49 | 0 sweethearts

Assalamualaikum

"This is the last time I'm asking you this, put my name on the top of your list...."

Nappeun.

Idk wae I can't stop listening to this song. Yah, this song, All of Me by John Legend. It feels like a sweet love song but a heartbroken song to me too. Ngahaha kau memang takde words yang lagi sopan dari heartbroken kan zak? Hee.

Aku tak suka lagu ni. Dulu. Sebab sweet sangat pastu ye la, kau dah lah tengah kiciwa so all I did is like agh tipu ni tipuuu manede orang centu sekarang ni /emo/ betul, I denied every words he sang. Faham tak? Memula aku baca lirik dia esp part "even you're crying you're beautiful too.." then I gasp and I stop until now. Uhuh.

Tak tau cane nak terangkan perasaan ni. Tapi sedih laa.. It's just, adeke orang yang akan terima aku camtu sekali? I mean, they never know my real self. Perangai sebenar aku yang huru hara, yang emo, yang entahapehape, yang cengeng, yang suka mengade-ngade. Adeke orang yang sanggup bertahan kahwin dengan aku pastu deal with my unstable emotion? Ea?

Ugh john legend why you've already married whyyyyy?? D:

And sometimes I asked myself, zakiah kau boleh bagi semorang peluang. Berkali-kali. Why don't you give yourself a chance. Even once. It's not a crime to love somebody. Why'd you keep denying everything? Where's the old you?


Guess what, maybe I'm just too afraid of losing.

Adieu~



0 Comments:

Post a Comment