La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Monday, 23 June 2014 | 03:25 | 0 sweethearts

Assalamualaikum

"I'm overdosed."

I shouldn't blogging rn but well, sebab kena kosongkan kolej jap lagi nak fogging so I have to leave all my homework-segala-jadah-assignment-yang-menggunung-everest macam tu je. Pft.

Aku bukan tak suka fogging, suka, bagus lah sebab takde nyamuk durjana yang nak menggatal gigit-gigit nanti tapi at this crucial timeeeeeee, oh pelish lah why now? --"

Serious ni, minggu ni memang packed habis-habisan untuk kami, accounting students. Ya Allah, setiap malam ada je program. Dengan presentation nya nak kena siap minggu ni jugak. Dengan test hafazan. Dengan accounting talk, unifest, kuiz (okay dah lepas actually nasib baik ai dapat jawab hihi c(:), induksi lagi, perghhhh tak menyempat woi nak buat pape pun.

Idc if my assignment banyak cemana pun tapi kalau dah bookstore pun takde jual buku tekssssss, buku rujukannnnnnn, haku nak buat hw rujuk mana bang? Tolong ah paham.. >.<

Balik bilik pun terus tidur je sekarang. Kalau tak, stay up siapkan assignment. Siapa kata budak diploma manjang free takde masa nak busy memang aku sebat sekor-sekor pasni. Jadual belajar memang lah banyak free tapi program pun banyak namati. Dahtu siap clash lagi. Malam tu perjumpaan pbsm, malam tu jugak unifest, malam tu jugak accounting talk. Acane?

Yang diri sendiri pun satu, dah tahu letih, otak taknak consider. Badan nak tidur, mata nak jaga. Badan dah penat, otak nak siapkan kerja. Keje nak gaduh dengan diri sendiri je memang tak synchronized ni. Mohon clash pls. -,-

Entah. Aku penat. Penat sangat.

Bye, assalamualaikum.



0 Comments:

Post a Comment