La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Tuesday, 20 May 2014 | 06:50 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"like a drum my heart never stop beating for you."

too cute to see :B


aku usya balik semua gambar-gambar lama yang aku simpan sebab esok nak cuci kan, nak frame leklok, bawak pi masuk unibersiti. alooo, sweet sangat kite ni tau. :'> pastu bila bukak balik file-file picture tu, seratusjutaribu perasaan datang menyerbu. pehpeh. gambar-gambar dari form 1 kecik temetot pakai tudung pun sakai sampai form 5 yang muka matured tapi masih sakai tudungnye. menci -,-' 

pastu kan pastu, aku ni jenis yang suuuuuuuuka sangat screenshot mesej tau. oup, bukan mesej je, kengkadang gambar insta pun aku ss kan. hee. pastu ada satu fail ni khas untuk screenshot pastu aku bukak balik pastu eheeee geli tau hati ai bila baca balik mesej2 zaman dedolu. bukan hati je, limpa, jantung, pankreas, usus haku pun rasa geli. nak nak yang sesuweet tu kan, HAHAHAHAHAHA! guling-guling macam tenggiling aku gelak xD sweetheart? princess? alaaaaaa malunyeeeee bwehehehehe /tutup muka/ 

pastu baca mesej time gaduh pulak. hilang terus rasa malu tadi. ergh. :/

anyway, i have no intention to delete those pics. saje. nanti bosan boleh tengok balik. pastu fefeeling rindu sikit. ihik >_< 

pastu kita muncul dalam mimpi dia pastu kita huru-harakan hidup dia balik muahahahaha XD gelak jahat. 

nah, ni gambar masa muda-muda. :)

motipp zakiah motip? 

gambar lain ade tapi guwa malas nak upload la der. -00-

tengok ni, mima punya pasal. sanggup bukak wechat tau.. :'3



mima dah balik plkn yayerzzzzz! :D hiperbola kan aku punya ayat? haaaa. ni namanya bonding yang dah terpisah bertahun-tahun tapi peghangai masih tak berubah. sembang masih nak gempak. gituuu. well, yu no meh ;)



annoying tak gambar besaubesau? mahaha padan muka korang. terjojol bijik mata nak nengok. :D oh hmm, i really gonna miss them all. uhuk :'<

i tell my heart to stop, but my mind keep dreamin' bout you. 

anniyong, assalamualaikum :)


0 Comments:

Post a Comment