La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 4 May 2014 | 06:17 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"girl, you are so ambitious."












i miss my mom :'<

aku rasa aku nak jadi vet. hmm. parents aku okay. lagipun, kat Msia ni tak banyak lagi doktor haiwan kan, sooooooo kalau aku bukak klinik hewan siap dengan hotel hewan kan pastu kompom dapat banyak sambutan. tak lupa juga, dapat banyak duit muahahaha! xD 

pastu dapat pegi zoo nak check binatang dalam zoo. uyeah mari kita bergomol bersama anak singa. ngeee seronoknyaaaaa~ :3 

tapi jadi akauntan pun best jugak. hmm hmmm.

annyeong, assalamualaikum.




p/s : aku rasa post ni post paling pendek aku pernah buat. hehe. rajin sangat nak buat dua entri dalam satu hari, cenggini lah ghupenye. -.-



0 Comments:

Post a Comment