La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Thursday, 29 May 2014 | 00:05 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"ain't nobody likes to be alone"

no one ever care. 

damn.

tapi kadang-kadang sendirian itu perlu. - Hlovate. :)

sendirian katenyerrrrr


i've got in accident yesterday. phew. Alhamdulillah, maha suci Allah, i'm all rightttt. siap boleh gegelak lagi lepastu. bhahaha. padahal lutut siap kena sagat kat jalan tar kan. sian lutut comel ittew uhuk :'<

tapi sebenarnya pun, memang salah aku. aku lepas hantar zahin kelas tambahan tu, aku lalu jalan semak tepi parit. mengade... cenggitu ler.. jalan kat situ, ofkos berbatu bata, dengan rumput sana sini, dengan sampah-sampah sikit, pergh, terloncat-loncat mu atas motor tu. pastu entah acane, tersalah masuk pastu terpusing handle pastu motor dah nak terjunam dalam parit pastu pastu aku pusing kan handle 90 darjah lagi pastu gedembab! encik motor menghimpit sayeee.. tsk sedih sangat...... tipu :p tak rasa pape. lol. cuma cuak ah, tak tipu, cuak gilos amigos. nasib baik tak termasuk parit. kalau tak, emm, korang tak dapat baca entri baru dah pasni lah jawabnya.. TT 

balik tu, tengok-tengok lutut dah berdarah dah. Allah, kurang hantaran aku kahwin nanti. ekekeke. :3 nasib baik luka cinonet je sooooo sebab aku memang dah pandai handle luka cedera ni, watlek je. rawat sendiri pastu dok diam-diam taknak bagitau ibu tercinta. hehehe. jangan bagitau mak aku tau tau tau. ;) bagus.... sayang lebih ni :*

well, minah rempit wannabe sangat kan. ;D

this is soooo me :b


maka, dua hari lagi ememem :'/ 

barang dah melambak pun rasa macam tak cukup lagi. iya lah, ni bukan asrama. kalau asrama tu iron, iron board, extension wire tu tak yah bawak pong, dah memang wujud kat situ. masaahnya kat u takde. tak bawak iron? mencecet lah aku pegi kuliah tudung kedut seribu. selekeh okay, pakcik tukang kebun tengok pun menyampah agaknya. --

hoiiii pinkish nyaaaa >.<


nak tinggal bebudak kecik tu lagi. adoiii... tetiba rasa macam nak bawak sekor pulak. :P

"hi, my name is cheetah, ssup yo." 

titah with his 'nigga' face. tangan gemok macam kepak ayam budak ni. o:

yang bawah ni gambar minggu lepas kot. malas nak masak punya pasal, sanggup wempitz somsa semata-mata nak makan secret recipe. Allah, demand sangat minah ni. makan kek seketoi dengan toffe kemenda-hentah-nama-hengko. sensorang pulak tu. sendirian itu perlu khonnnn? :> tapi seronok gak lepak sensorang layan perasaan. fefeeling eropah pulak tetiba. eh benci betul bila zakiah dah start berangan ni. -,-"

puteri zakiah yang cantik sebelum makan :)

dan puteri itu telah bertukar jadi rasaksa nyahaha! 

*lawak hambar. ~[-_-]~

anniyong, assalamualaikum. 


0 Comments:

Post a Comment