La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 25 May 2014 | 00:42 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"but my heart won't ever change,"

you happeh? :/


another se7en days to go wuuuuu TT

like srsly, aku memang takde mood nak masuk u ni. foine, memang lah aku dah packing tapi baju je la. tu pun tak semua. banyak lagi tau barang tak beli lagi ni. tak rela sangat nak tinggal rumah uhuk. nanti nanti anak-anak aku cemana? haritu aku tenung je muka dorang lelama, pastu peluk peluk sikit. kakak sedih nak tinggal korang ni. jangan nakal-nakal ye budak kecik. tskk :'<

feeling dia tak macam nak masuk asrama dulu. amboi dulu bila dapat tau aku dapat intesaber je eksaitednya aku mengemas humangaih macam nak pi obersi sangat okay. satu, sebab aku memang nak masuk sekolah tu. dua, sebab dekat muahahaha. petang dapat surat tu terus pergi membeli belah. padahal pagi tu dapat tawaran mrsm johor bahru, nangis beria like there's no tomorrowwww. lagi setailista bila satu kelas mengimarahkan nangis reramai dekat tandas. siap ada yang meraung tu hoiii sayang banget guwe sama mereka ini. 

pastu masuk surau nak usrah jumaat, bebudak 4T mata merah macam rimau. arr. aummm. hehehe. :3

tengok, dulu dapat mrsm dah lah kat jb. ni nak masuk uitm pulak kat segamat. kuat jodoh dengan johor betui dahku ni. dahtu nanti tetiba jumpa jodoh kat johor kan? benci. -_-"

tapi selagi sempat ni, guwa nak mendonlod segala lagu, video, deurama sampai lebam. nanti bila bosan-bosan ada lah benda nak buat kan. takde lah gatai sangat nak usya laki sana sini kalau hidup sibuk tengok mamat koghea je. pastu orang dating sana sini, kita watlek watchill tengok drama dalam bilik sambil kunyah kopok ikan cap sirih. haaa. bagus kan perancangan aku? elak lagha dan maksiat sangat ni. mwehehe. :p

ye ke? tipu ni aip aip -0o-

tapi kalau kita pikir pasal semorang bebanyak jugak, semorang tengah pikirkan kite jugak lah ye? ecewah lucky zakiah nyahaha :D



this is it. 

anniyong, assalamualaikum 

p/s lagu Beauty and The Beat - Justin Bieber ni ada sebut nama aku. dah lama dah tau tapi saje nak cakap, tak sangka jb kenal aku. ihik ^^

em not even a belieber though, me iz lucky againnnn xD


0 Comments:

Post a Comment