La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Thursday, 15 May 2014 | 09:58 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"we got nothing to lose.."

ain't we got nothing. 


dear zakiah zaki, mohon jangan mengantuk lagi sekarang. =.=

ingat tak haritu aku cakap hari selasa nak jumpa diorang? ingat tak ingat tak? haaaa. baik kau cakap ingat, aku cocok tangan kau karang. /acu pisau/ teeeehee ^^ 

pastu takde citer sampai sekarang kan? jadi harus lah anda tahu bahawa haku ni memang suuuuka plan baik-baik punya pastu at the end tak jadi. keling sangat perangai. pshh~ 

tapi kengkadang last minute plan jadi pulak. hmmm.

this morning, waking up with a sleepy feelingzz and then after everyone set off to work, i...kinda...... accidentally asleep. lol. accident kay accident. TERtidur. without having a breakfast, perut kosong centu je. bangun-bangun pukul 7.30 tu, aku dah rasa semacam dah. mabuk tetibe. -..-

demmit.

act aku pelik dengan orang yang selalu tidur lepas subuh ni. first, memang, orang tua-tua kata tidur lepas subuh, rezeki lari. malaikat rezeki tak nak datang. and second, macam mane korang boleh watlek tidur sampai tengah hari tanpa makan sarapan? how come?? o_0 EVEN AKU LAMBAT BANGUN PUKUL 7 SETENGAH PUN AKU DAH RASA MACAM KENA MORNING SICKNESS TAU .___.

sebab tu aku tak pernah bangun lambat. tidur lepas subuh pun tak. heeeeee. mohon terasa eh. esp mamat yang tengah duduk kat seri iskandarrrrr tu. yang selalu bangun pukul 1 petang tu. kbye :p

i wanna write abt our meeting. but i'm too sleepy rn. miannei chingu ya. u_u

you're my backbone :)

who knows that one day you'll be mine, for real? who knows. :3

anniyong, assalamualaikum :'>





0 Comments:

Post a Comment