La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 11 May 2014 | 01:40 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"i love you long, long after you gone."

bet you'll never know what is inside my heart 


betul lah, bts boleh buat aku gila sekarang. okay paham dah kenapa fans dorang tak perabis dengan bangtan. u_u too gentle to the max. haih.

jungkook pls stop being so charming pls :*


scoleciphobia is a phobia towards earthworms ;-;

well, i think i have scoleciphobia. in a cruel wayyyy mueheheh. biasa kalau orang fobia kat something, dia macam takut, pastu tak nak pergi tempat tu dah kan? i mean, nak larikan diri dari situ in case tak nak fobia lagi. macam orang fobia tinggi, dia takkan naik roller coaster. fobia gelap, takkan duduk kat tempat gelap sensorang. dan macam haku, foine i really really hate that worms thingy, yang mengesot macam suster ngesot, menggeliat sana sini, berlingkar-lingkar, perghhh perasaan nye sangat sukar digambarkan. TT geli tau tak geli? rasa nak lastik je sekor-sekor. hmmp :/

tapi kita dah ada cara lain, untuk atasi fobia kecacingan ini. clorox sekor sekor. hehehehehehehehehe. see? sebab tu aku kata cruel ways. sebab memang aku buat. hee. once, aku pernah stay up kat depan pintu dorm kan. pastu tetiba aku nampak sekor ulat, panjang humangaih.... menggeliat-geliat datang kat aku. amboi, dari sengguk-sengguk nak sembah meja tu, tegak terus guwa. kepale pikir nak letak clorox je bebanyak masetu. tapi nak amek tu woiii... makan masa tau eventho toilet kat sebelah je. benci. -.-" 

cane kalau ulat tu sempat naik dorm pastu aku tak perasan dia masuk kaki aku time aku tidur wuuuu habis lah aku. ade ulat dalam kaki..... TwT so, tengah mata melingas tu, tetiba ternampak botol dettol wash dalam loker. tu act emergency in case ada luka ke kan, basuh dengan dettol untuk mengelakkan daripada dijangkiti kumannnn. gitu. too bad i won't be a doctor tsk tsk. :'< 

pastu aku amek dettol aku tuang atas ulat tu bebanyak. WAHAHAHA! /gelak paling jahat/ hoi gembira angat tahu bila nampak ulat tu mati. pastu aku sambung study balik. xD

jahat kan? kahkah.

tapi yang ini aku suka. heeee :3


semalam kan, aku pergi pasar. saje, nak jumpa diorang. oh and, ni first time tau pergi pasar malam untuk tahun ni. hee ^^ jumpa beth, pikah dengan ain. siyes, memang takde ke-awkward-an nye pun. langsung weh, padahal setahun lebih jugak tak jumpa tu. haaa, jumpa terus buat mesyuarat makcik-makcik joyah sedunia. (ni beth yang cakap okay. -..-) amboi kau kemahen tak hengat kat pasar, memasing bukak story pasal upu lah, matriks lah, tengah-tengah orang ramai tuuu..

kesah? buahahaha.

nampak kb, kerushhh naby zaman memuda dulu. tak berubah nya muka ekekeke >.< dua tahun tak nampak, cenggitu lah muka dia, cara jalan pun. haha lawak mamat ni. ;p

selasa ni nak jumpa dorang lagi :3

anniyong~ 

and he did. lol. FUNNY him. -.-



0 Comments:

Post a Comment