La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 10 May 2014 | 01:43 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"baby i'm not moving on"



firstly, bwahahahah tahniah lah cik kiah oi kau dapat jugak accountancy, sebab antara pilihan aku dulu, selain sains, aku memang nak akaun. entah. macam senang. sebab banyak nombor. pastu masa lower form aku nyer khb perdagangan kan, bapak aku pun ade ijazah akaun soooooooo pape hal boleh belajar dengan abah hee :3

tapi tu la, aku rasa kalau dapat ipg ni, aku kena blah jugak la. no doubts. hm. 

/menari lagu bts/ ehee.
best kalau dapat suami yang pandai nyanyi lagu ni pastu dia tuju kat aku kan best pfttt kahkah in your dreamz zakiah, in your dream. :p 




i hope your dream didn't have to be continued. srsly. -,-  









dah sudah.......................................blank pulak aku. -.-"

anyway, happy belated birthday to my beby, NUR LIYANA BT AMIL. aloloo dah besau dah isteri moonchul hehe. kawan since darjah enam ni whooo sesame buat rancangan jahat di sebalik muka innocent. pehpeh. ni yang aku saaaaaaayang yana sampai syurga ni :*


"liyana jagiya," - Moonchul 

last, 

you don't have to sweet talking to a girl but at the same time, you love another girl. you'll giving her hopes, even if you never realised it. mohon terasa. full stop.

that's me rn :)

anniyong gaissssssss :*




p/s : i'm sooooo in love with phillip phillips's song. makes me wanna dance everyday~ weee >.<





0 Comments:

Post a Comment