La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 3 May 2014 | 18:35 | 0 sweethearts
Assalamualaikum 

"that you'll stand by me forever,"

get. lost. xD


fellassssssssssssssssssssssssssss :* 

aku tension. i need a cure. pft. kenapa lah waktu camni jugak nak tension stress bagai? kalau waktu lain boleh lah jugak baca quran kasi tenang diri sikit. aigo~ 


i've done reading my Fiksyen 302 Ramlee Awang Murshid untuk kali ke berapa belas entah. baca berbelas kali pun perasaan saspen nye masih sama. kehkeh :p 

wish i could tell you guys my problem.

this girl have been acting too much until at one point, she didn't even know if she's acting or she's not.




pity.



aku harap aku boleh jadi macam beth. at least, she's got a gut to play on em'-le boys. i mean macam, still boleh carik pasal, gaduh-gaduh, happy go lucky, pastu buat semua tu tanpa perasaan bersalah. kau paham tak perasaannya bila kau carik pasal ngan seseorang, kau buat jejahat kat dia padahal dalam hati kau, kau rasa sedih buat macam tu. even orang tu pernah sakitkan kau. kau nak buat jahat, tapi tak sampai hati. 

aku selalu rasa bersalah bila orang text aku, aku tak balas. setiap kali macamtu, aku kena lawan diri sendiri, half of me said yes, the other said no. yes, kesian lah kat dia. dia penat tau selalu hantar mesej ko tak balas. no, dia pernah buat kau sedih, biar kan je dia, biar dia rasa. pastu aku ikut the other half me punya thought.

pastu aku rasa bersalah sangat.

haah. benci sangat rasa macam ni. 

i can't even take revenge. then, apa yang aku buat? diam, sedih sensorang and try to get over it. 
and everytime i go to sleep, i imagine everything that i want to happen. imagine it until i go into a deep sleep. well, srsly imagining things is my speciality. :)























anyway,
i'm having nightmares lately hmm -___-


eleh ye lah tu. :/

annyeong assalamualaikum 


0 Comments:

Post a Comment