La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Monday, 12 May 2014 | 10:35 | 0 sweethearts
Assalamualaikum 

"i try to forget you and i am in pain"



hmm? 





expectation. 

yay it's alr midnight yayyyyy! applause to zakiah~ weweweee~ tahniah lah sebab berjaya stayup sebegini ghupe. lama tuuu, dah nak pukul satu satu dah sekarang tau. bangga k bangga -0o- hehehehe padahalllll.... kalau kau tengok awal pukul doblas tadi, kau akan nampak sorang manusia yang duduk bersandar sambil matanya tertutup dan running man yang tengah berlari-lari dekat skrin laptop. pft. 

tbh aku bukan type burung hantu tau. gigih berjaga sampai dua tiga patlima pagi pehpeh that's reaaaally not me. huhu. ada jenis yang power gilos aspidos berjaga sampai pukul empat pagi tak tido-tido semata-mata tengok deurama. GI-LA. okay pikah mohon terase. and naby too. ekekeke :3 betul weh, kengkadang pukul sembilan pun dah rasa ngantuk ya amatt.. lagi nak pukul empat? balik je lah zak, balik.. -.,-

tapi sekarang dah segar sikit hehe. baru lepas isya' kan. :) sooooooooo, sementara tak ngantuk balik ni, nak kena update jugak entri cecepat lemon. kalau delay nanti guwa lupaaaa nak cakap ape dah tskk TT

idk what my problem is tapi aku macam gian tau kalau sehari tak tengok rm. gian? melampau okay ayat ko hehehehe. entah, macam... entah. tak tau nak cakap apa. boleh release seteghesss sangat bila tengok rm. nak nak masa kau tengah serabut kepala. wuuuu, a good show to watch. /thumbs up/ tapi nak tengok rm ni kau kena paham sesatu pastu ko punya sense of humour tu kena over sikit. kalau tak memang haram jadah kau tak paham. srsly. 

and the best part of rm is when they show the beautiful places in kogheaaaa yet the exciting games in the show too. kita cakap pasal Blob Jump. blob jump ni macam pelampung besauuuu, sorang duduk kat atas tu, nanti lagi tiga orang lompat atas blob tu. pastu orang yang duduk tadi akan terbang.. 


tengok, fefeeling i believe i can fly sangat kan. xD

ni lagi satu, namenye Flying Fish. baring, letak kaki kat hujung tu, pastu pegang tali kuat-kuat. nanti bot bawak lelaju pastu kite terbang yeay! :D


tapi kaki aku tak sampai rasenye ni. wuwuu kesiannnn :'>

they said that peoples tend to fall in love with a good person, even if she isn't beautiful. but men nowadays tend to fall with a beautiful person. even if she's a bad girl. they won't even look at us. the not-pretty girls. saddest truth. :(

anniyong, assalamualaikum.


0 Comments:

Post a Comment