La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 31 May 2014 | 21:56 | 1 sweethearts

Assalamualaikum

"We know this day will come, we know it all along, how it is come so fast?"

Bhahahahahaha!

Aku sedih ni. Sebab tu aku gelak. -,.- rasa homesick pulak tetibe. Aloo, nak balik rumah... :'(

Dari semalam bertolak, tak rasa paper lagi tau. Seronok je dapat jenjalan. Pastu tetiba malam tadi aku asyik terbangun je. Punya lah tahap cuak nebes ebeles tu tinggi kemahennn. Sampai mimpi merapu-rapu dah haa.

Dan sekarang, tetiba rasa kosong. Entah. Rasa hilang. Enam bulan duk rumah goyang kaki makan cekedis depan tibi. Sekarang nak makan biskut depan meja study pun takde selera dah. :(

Masa ma abah nak balik tadi pun cover je muka rileks. Konon kuat lah tu. Hati sado katenyerrr. Padahal puih. Sibuk nak fefeeling sedih hidup di perantauan sangat sekarang ni. Selekeh tau perangai.

Oh hmm, maybe sebab jauh kot. Ye la, dulu intesaber tu, taip minggu parents datang. Kalau tertinggal barang pun tak kisah. Call parents, kompom sabtu sampai. Nak balik rumah pun, Allah, senang ya amat. Kalau tiap minggu boleh balik, berdesup aku balik tau. Wuuu mudah sangat hidup kat situ.

Tapi sekarang? Kalau aku stay ni, cuti sem je la aku balik jawabnya. Bye pasir panjang~ bye tibi~ bye wifi~ bye budak-budak kucing~ bye monyet yang selalu curik pisang atuk~ uhuk byebye ebelibadi. Enam bulan lagi jumpa guwa ye?

Allah, rindu kat kucing pulak dah... :'<

Semoga zakiah kuat, semoga zakiah dapat ipg. Amin..

Okay kejap lagi nak kumpul dah.

Anniyong, assalamualaikum.

p/s Nanti kalau dapat ipg boleh jumps sheikh lagi miahahaha okay gurau :p



1 Comments:

3 June 2014 at 21:20
Blogger Nurul Syafiqah said...

Qya jelea ah kau ada rak buku bagai pastu locker kau luas. Hihu

Post a Comment