La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 19 April 2014 | 07:36 | 0 sweethearts
Assalamualaikum :)

"today i want to hold you in my arms"

soooooo, anyone? ;P


muahahaha rindunye itteww kat hencik belogggg! xD ekekeke entri lepas naik berhabuk bersawang dah tau. heee. padan muka semorang. cik zakiah ni memang pemalas tahap cipan. lol.

graduation day. emm emm hk lagi tepat. Hari Kecemerlangan kan? alhamdulillah, dapat jugak rasa pakai jubah UIA eventho tak pernah masuk uia lagi pastu siap kena bayar tujuh puluh hingget. err. tapi tak kisah lah. gedobos gedobos jubah tu pun, dahku tetap merasa cantik dengannya. miahaha :p

oh haa. aku...... tak tau lah kenape aku mesti tutup muka bila lalu depan dia tadi pftttttttttt benci pulak dengan diri ini. :/ heh. 




yang pakai spek kat tengah tu memang lawoo. tahu dah. hehe. 


kau tau, kengkadang aku rasa orang selalu misunderstood dengan aku. seriously. 

macam dulu, once masa aku gi singapore, aku otp ngan naby ngan ima dalam bas pastu semorang like "uyyooo zakiah call pakwe ke..." *smirk* lololol. in case the way i'm on the pongg is just too gentle. cakap memanja, gelak ngengade. ngeh pastu semorang pikir pakwe haih. padahal ngan bestie dut. 

lagii.... tadi, aku on mobile internet tau. yah, kau nak ke duk dalam dewan tu, ngan pengetua berucap panjang kemahen, ngan vip nye lagi, pastu kau macam orang bodo je duduk menung sana sini. tak kan? langkah bijak nya, aktifkan mobile data. haaa. gituuu. seronok meh main wasep dalam dewan. hehehe. 

pastu wasep ngan bedah ngan yana pastu terkekek-kekek sensorang sebab rasa wasep dorang tu lawak. sumpah. lawak gilaaaa :O siap ngan senyuman tujuh mega watt tu haishh bukan selalu tau ai senyum centu kat sekolah. ngeeeee. 

peneman dikala bosan mereka ni bagus bagus sayang dedua :** /applause/ hihihi :3

dan aku tau hani mesti pelik duduk sebelah aku. ngalahkan texting pakwe gelaknya tau. mihmih.

sooooooooooooooo, aku harap sangat takde sesapa yang nak salah paham ke, pikir lain kepe, walaupun aku bukannya kisah ngan orang tapi.................aku tak nak orang pandang aku buruk. pandang macam "amboi galaknyee zakiah mesej pakwe yee tak angkat muka langsung dari phone tu aishh...."

dah takde takde. /slaps everyone/ merepek je hengkau ni. aku takde pakwe hokeh? taknak ade! bye! 











ehem.

okay.....


ada husbeng sorang. nama Kim Soo Hyun, keje kat korea. hihi. >.< 

rasa macam nak je lempang husbeng ai ni tau. hensem sangat ni pahal? *nosebleed* lewls




well, pernah tak kau rasa terharu bila ada orang amek tahu pasal diri kau lagi? pernah?


yes. 


bye, assalamualaikum.

p/s : kalau kau pikir aku otp ngan laki siap suare manje guling-guling atas katil sambil pintal rambut kasi kusut masai, salah bang. i'm sweating much. eventho orang tu cuma posmen pos laju kurier je. manusia yang tak reti otp. pshh~ 


0 Comments:

Post a Comment