La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Tuesday, 1 April 2014 | 17:11 | 0 sweethearts
Assalamualaikum :)

"it feels like you're mine.."

but baby you're my everything :*


agagaga tensen sebab dari malam tadi nak dl ugly alert pastu asyik error je. padahal orang lain boleh kot. eh benci betul web ni kat aku kan? tskk :(

that type of feeling when you don't want anyone to know everything about you

current feeling since i closed my social networks. yah, i don't want they know about what i'm feeling that time, what's happening, where am i right now, how's my life, whatever. peliks.blogspot kan sebab kalau kau nak tau, setat aku bukak twitter acc awal form 4 dulu aku memang sangat menggilai mende alah tu. serious talk. pasal le crush pun aku selamber je cerita open-open. siap buat twithandle nama crush woo. hehe. :3

tapi tu dulu lah. masa aku tak banyak followers yang kenal aku. masa orang tak tau langsung the existence of my twittah.

entah.

maybe sebab broken heart. tapi tak sepenuhnya lah. it's just, well dulu dari pesbuk pun aku memang suka post status jejiwang kan hehe, so ai did the same thing in my twittah acc. aku tweet benda-benda yang sweet lagi jiwang nak muntah. tapi most of them are just song lyrics. nae favourite songs' lyric. ;) 

and aku tak kisah dorang nak label aku jiwang ke hape. like i don't care i love it~ haa. :) tapi at some time, sampai ada yang bash aku. orang yang rapat ngan aku lak tu. sedih weh. memang lah dia unmention, tapi aku tak bodoh, thats all. aku tau lah tweet tu tuju kat aku. pastu ramai yang retweet tweet dia, dorang gelak-gelak kan aku. one of them tweet ceni, "haha padan muka, ambik kau." 

lagi, ada certain yang memula tanya-tanya aku memacam. pastu kan ko tau lah, aku kan taknak ackward so at the end of my words was like "hihi :3". guess what, he unmention me tweeting like "ko pikir comel ke buat macam tu??". aku balas leklok, he just pretending that kengkonon ye kengkonon dia tweet pasal adik dia. HAHA. tetiba. kelakauu bang, kelakau. -00- tweet tu memang sah untuk aku. takyah nak berlakon sangat lah. tak jadi. --

feeling ignored by. feeling alone. everybody seems doesn't care a bit about me, but the reality isn't. sedangkan orang yang cakap sayangkan aku pun boleh buat centu. orang yang memang tak suka aku lagi lah. heh. apa lagi yang kau nak kan?

then, i decided to close everything. my world. they doesn't have to know anymore. so they can't talk about me behind my back. they'll never know my feelings anymore. the good part is, ain't nobody will bash my thoughts again. never.

yes (:


aku tak deactive sebab sometimes, aku nak tweet ngan strollers je. full stop. ;)



annyeong~ 

deep. ;)



0 Comments:

Post a Comment