La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Tuesday, 29 April 2014 | 23:13 | 0 sweethearts
Assalamualaikum :)

"and you let her go"





ep ep even ayat atas tu lirik lagu You Let Her Go - Passenger, tak bermaksud aku dengar lagu tu tau. tu lirik je. guwa tak suka lagu selow melow ni. nanti mental breakdown tskkk -,-

teringin tau tak nak lepak-lepak rumah kengkawan macam dorang selalu buat. pastu hang sana sini, shopping, tenogk wayang, amboiii seghonoknya dorang kan? tapi aku tak boleh. parents tak bagi keluar der. walaupun kengkadang aku rempit pi somsa tak bagitau sesape teheeee tapi setakat somsa je lah.  nak berlama-lamaan kat rumah kawan memang harapan. tak mungkin. nehi. neverrrr >.<

well, aku rasa aku memang ditakdirkan untuk jadi gadis melayu terakhir. masak, kemas rumah, jaga kucing. okay. :'>

but naah, i am unstoppable. here comes the storayy, eventho aku tak dapat keluar, shopping, tengok wayang vadeverrrr tapi....... pada zaman kemajuan teknologi yang heol daebak ni, everything is on your finger. segalanya di hujung jari baq hang. gituuu.

nak movie? download je. lambat memang lambat tapi sabar tu separuh dari iman kan. hehe. nak karok? hak alah youtube apa guna? pekasammm? nyanyi kuat-kuat sampai muntah pun takpe. free of charge. nak window shopping? instagram ada, ebay ada, google je. semua ada. 
and
and.......
nak shopping?
online shopping kan hado. :D

minggu ni barang-barang order sampai lagi yayerzzzz xD sejak berkecimpung dalam dunia di hujung jari ni semua benda aku nak beli kay. psh~ tapi kena pandai pilih lah. kalau tak merana hidup mung. srsly, saiz kasut, saiz baju, kalau tersalah beli memang nangis air terjun niagara atas katil aku rasa. perabih duit je beli tau. tapi saiz baju kalau free size kompom aku muat muehehe, and saiz kasut pun saiz aku ada. heeee :)

yeah, seriouslyyyy D:


see? duduk rumah pun aku boleh bershopping sakan tau. tu belum ada kerja kat luar pastu ade keta lagi pastu gaji besau gedabak. haaaa. muahahaha padan muka kau wahai bakal suami aku! /evil laugh/ xD


ghahahaha lol this is so true ;)










tapi sebenarnya aku teringin nak hang out jugak tskk TT



awhhhh, really? :D





bye, assalamualaikum 


bye .

i wish zakiah zaki would stop dreaming something ridiculous again buehehehe ;P


0 Comments:

Post a Comment