La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Friday, 4 April 2014 | 01:01 | 0 sweethearts
Assalamualaikum (:

"i wanna hide the truth"

motivasi sepetang :3


ko tau, betapa bayaknya draf entri dalam post list aku, aku pun tak tau. macam semalam, acah-acah hebat idea datang melimpah ruah ke angkasa raya pastu dah elok nak menaip, tetiba hujan lebat plus guruh berdentam dentum. punya gelabah aku tutup plug segala bagai tauuu. choi.

pastu tadi bukak balik kengkonon nak sambung entri pastu aku lupa nak cakap apa dah... -.- this is so lame. 

ea tau tak, kim soohyun sangat sangat saaangat hensem tau tau. aku stalk dia punya kemain, siap nak dload semua drama dia lagi. tambah movie dia. haaaa. gitu dia punya spirit! haha xD  

eh rambut megi pun hensem kan? benci ah ceni. lewls :*


baru tau tinggi dia 180 cm, aku dalam 152 cm (okay foine pendek aku tau, dah diam. :p) hmm hmm. so kiranya nya aku ni paras dada dia lah ni kan? eh seronoknya bila peluk dia nanti elok je kepala aku kat dada dia. ekekeke zakiah zaki is being so pervert rite now :D

tu lah, lenkali jangan bagi aku tengok drama ade mamat hensem. nanti semua aku buat bias nanti. oh salah. buat laki. hiks :3

aku tak tau mana aku campak joong ki dah. dia dah tak penting. aku dah ada yang baru. yang muda kahkah ayat cannot go betul xD

"but i still love you, zakiah"

omai. :p

oh, good news. i had finished dloading ugly alert. eheheh tapi episod aku je lah. kau gilaaa nak dload 133 episodes by yourself? heheh overact. :p so the real story is we, (aida, naby, aku, sad) combined our power (ewah xD) to dloading all the episodes together-gether so that each of us can dload dalam kuantiti yang sedikit and... jimat masa. muahaha. pastu kita gabungkan semua episod. taraaaa! haaaa. menarik kan.

tapi ua takde soohyun. hehe :3


minggu depan punya depan kan, ada hari kecemerlangan. or we called it HK. bunyik cam hong kong sesangat padahal tak langsung. publisti murahan ini semua! tetibe ko nak marah kan zak? hehe. ;) nak jadi ceritanya, ada dresscode hengkau... kemahennn. macam nak pigi mejelis dinner. padahal nanti ko duk menggagau merapu dalam dewan. ceit! 

dia punya dresscode nya sikit punya baguih. tudung cream, baju kurung, kasut hitam. amboi. perhimpunan sekolah sangat tema nye ni. sesape yang rasa macam gedik macam cacing kerawit nak pakai kebaya nyonya mak nenek abah peplum kain duyung tu, baik lah korang pegi simpan baju tu leklok sebelum korang tak dibenarkan naik ke pentas. haaa. ko nampak tak tu? 

nasib baik aku tak rancang nak pakai semua tu. kelakar dut nak pakai kebaya segala pastu ko jalan atas pentas karang tersangkut kaki sendiri jatuh ko depan semua orang. kalau ada yang nyambut tu syukran jazilan ah jugak. kalau takde? mati di tempat kejadian. nauzubillahiminzaalik.

anyway, aku takde tudung krim do.. tsk tsk TT

ok lah. annyeong~ assalamualaikum



p/s : al-fatihah kepada ayah azmiera, salah sorang kawan aku yang dah kembali ke rahmatulah kerana kanser mata. semoga roh beliau dicucuri rahmat-Nya dan di tempatkan dalam kalangan orang beriman. be strong azmiera. though i don't really know you, obviously kita tak sekelas pun lagi tak sealiran kan, tapi aku tau ko kuat. :')


0 Comments:

Post a Comment