La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 20 April 2014 | 22:57 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"lately i've been i've been losing sleep, dreamin' about the things that we could be"



mor mor morning geguysss~ /lambai-lambai tangan/ kau ngengade kan zakiah dah tengahari buta kau baru nak lambai tangan bagai. -.-"

i shouldn't be smiling right now. urgh.

so, rutin aku hari-hari, lunch depan laptop. sambil tengok deurama. peh peh. tahap bahagia masa tu macam kau makan megi asam laksa untuk lunch semata-mata pun dah cukup nikmat dah. ermmmm.

okay, dah cukup lah zak. berbalik pada tajuk....

aku act baca jugak twit kontrobersi minda kronik's guy tu. amboii.. kemahen galak nauu bila ada pembackupers sekalian. aku tak kisah, tu pendapat dia kan, bagus gak dia nak sedarkan kpoppers yang dah overdosed tuu. tapi, kinda melampau laa nak tuduh semua kpoppers tu dajjal, sembah setan segala. ewahh sedap mulut ko bang. aku sagat kat jalan tar depan rumah aku karang, tau laa kau. dah takde mulut dah. 

habis tu, beliebers tu, sembah setan gak ke? lagu #ThatPower tu kau tengok mv kau dah paham dah. terang-terang tunjuk illuminati. lagu Katy Perry-Dark Horse tu, kutuk Allah, lagu MCR - The Black Parade tu freemason kau tau freemason? banyak lagi. kalau nak senaraikan memang sampai tahun depan agaknya. betul, tak semua lagu tu bagus. even lagu Melayu pun. galakkan remaja bercinta, lari rumah, pegang sana sini, berangan nak kahwin. kena pandai pilih lah. its about our own choice.

aku tak kisah kau nak pandang serong kepe. i've getting used to it. tapi jangan lah sampai anggap semua orang sama. tak. tak semua orang. dan tak semua orang tahan tekanan. hati kebal. heh.



okay, anyway, kau tweet sampai jari kau tercabut pastu bergolek kat lantai sekalipun, ada je manusia yang tak terasa. tak peduli pun. HAHA aku lah tu. :p pergi gain followers sana pastu kutuk lah bebanyak. 

KISAH?


hahahahaha.

zakiah zaki is being matured now. berubah ke arah kecemerlangan diri. gituuu. hehehe. padahal kalau kau nak tau aku ni baran nye ngalahkan apa tah. kalau aku ngamuk tu, segala perkataan yang kau tak pernah dengar pun aku boleh sebut tau. siap efek baling-baling barang lagi. haaa. that kind of girl who's hardly control herself. tak caye tanya kawan-kawan aku. huishhh aku pun takut ngan diri sendiri dulu. huhu.

tapi tu dulu lah. takkan lah nak bawak perangai ceni sampai ke besar kan? yeah. grow up zak. be a nice girl. :)

annyeong assalamualaikum. /lambai-lambai tangan lagi/ 

pang! -_-"

you don't know the reality is, you shouldn't judge easily
 


0 Comments:

Post a Comment