La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 26 April 2014 | 07:51 | 0 sweethearts
Assalamualaikum :)

"all your perfect imperfection"

someone who seeing you laughing with all your friends and doing the stupidest thing ever but still saying "thats my girl" to his friends - Twitter Quotes



the fact that i'm an obsessed type person and sometimes, i kinda hate it. huhhhh~ obses kat orang memang satu disaster lah kan. kau bayangkan ada someone yang terlalu sukakan kau sampai dia nak buat kau macam kau tu hak milik dia selamanya. tahap psikopat tauu. takut sangat orang macam tu kan. hehe. aku lah orangnye tu. :p 

pastu kalau obses kat satu lagu tu, kengkadang sebulan dah berlalu pun aku masih nak play lagu yang sama. siap setting kan supaya lagu tu je yang aku dengar. kendian kalau boleh, buat semua benda sambil dengar lagu tu. kau pernah ke nampak orang masak kat dapur sambil pasang lagu g dragon sekuat alam? mampu?

well yah, obsessing is no good ye adik-adik. you can turn into a crazy person if you continueing your obsessed feelings. teruk tau. ada kes sampai bunuh-bunuh lagi. seram ah. (rasa seram pulak kat diri sendiri ;-;)

but like i said, people changes. dah jadi rasional sikit. dah pandai kawal perasaan dah. dah pandai mengadu kat Allah. dah mula belajar terima takdir. Alhamdulillah.

tapi aku macam rasa obses kat soohyun pulak muahahaha. xD

too cute to handle :*


aku kan macam tak percaya orang sangat. so kadang-kadang sampai certain orang nak main kucing aku pun aku tak bagi tau. rasa orang tu macam ada keluarkan aura hitam sekeliling dia je kalau dia pegang kucing aku pfftttt. imaginasi terlampau. mencik. -.-"

bestnya kalau dapat bela singa kan? heeeee ;)

alolooo meh sini come to mama :**




oh haaaa, aku dapat matriks pahang. so yeah, bergambang-gambang waterpark lah aku ngan pija kat sane kan. amboi kau memang suka amek kesempatan kan zakiah wehehe. :D #TeamGenesis ramai dapat kat johor. Alhamdulillah, bila tau, bersyukur sangat tak dapat johor jugak. ye lah, kalau semua jenesis kasi campak situ, baik kau letak satu sekolah terus kan. balik-balik tengok muka sama haih. pastu nanti jatuh cinta balik ah tak payah, aku ni bukannye boleh percaya sangat punggs. -___-








bye, assalamualaikum.

makcik, tskkk tsk jelesnyaaaa :'<


p/s : lagu All About ni sedap sangat pahal? :3


0 Comments:

Post a Comment