La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 9 April 2014 | 22:49 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"but i only have you"

that's me and my husben ;)


bukak blog sendiri lelama semata-mata nak dengar lagu junggigo. pftttt. -.-

ohoooo lama tak update khon? pemalas tahap asdfghjkl hakak zakiah kau ni.. hihi ;p 

so yeah, aku berjaya lulus test jpj hari tu dengan jayanya yayerzzzz! xD mwahahaha happy sesangat ko tahu dak? aku dah lah cuak gilos aspidos masa tunggu turn tu. sampai sakit perut tak memasal. dan serupa ngan yoo jaesuk ni asal cuak nervous je sakit perut haih~ 

maceh nacue sebab kongsi kuih kat semorang wahaha time cecuak tu sempat gosip mak jemah sambil makan kuih cucuq udang lagi tau. kelas kau jah. haaa. 

tau tak, masa extra kelas aku sehari sebelum ujian tu kan, Monday fr sure, aku punya extra teruk gila tahap babun. ergh. asal naik bukit je jatuh. masa latihan tak pernaah terundur pun. -.,-" dekat seploh kali buat, sekali je berjaya. last pulak tu. kohajaa. cikgu aku, encik shukri tu punya lah risau sebab aku nak test esok. punya sabar dia suruh aku buat bukit lagi wuuuwuu terharu saya tau cikgu :'> pastu dia tanya, "kamu boleh tak esok? ingat je step saya tuu.. insya Allah boleh... blablabla."

terharu keh terharu? 

Alhamdulillah, masa exam, dahku berjaya buat leklok. pastu time jalan raya, incik jpj tu cam bengang sebab aku tutup pintu banyak kali tak rapat-rapat. alaaaa. mana guwa tau. keta haku semua tutup pelan-pelan je. kuat-kuat tercabut pintu tu sapa nak tanggung? hmmph! 

masa dah start jalan, tetibe incik tu cakap, "traffic light rosak ni dik. ikut keta kat depan." depan tu ada viva tengah test gak kan. aku dah terdetik dah, tolong lah aku dapat shortcut, tolonglah.. and betul aku dapat shortcut yehetttt dekat nak muntah jalan dia weh siap tak lintas jalan besar lagi takat pusing-pusing jalan dalam pastu balik asia pastu lulus. agagagagaga. bersyukur sangat tskk :'))) 

dan itu cerita dua hari lepas... (: Alhamdulillah. terima kasih ya Allah. 

sekarang ni, on da way nak habiskan Man from Another Star, and ongoing nak habiskan Master's Sun jugak. huh tapi Master's Sun aku tengok lambat-lambat sebab banyak hantu. penakut ceni lah kan nak buat camne lagi. pehpeh.

ohohohoho


oh ya, aku jumpa anak kucing kat rumah nenek tadi. aku amek gambar pastu wasap kat mak kan, pastu mak suruh jaga. aku mandikan dia, bagi minum susu, pastu aku gaduh ngan tina. tina marah sebab aku ada kucing baru. hek eleh tina ni. dia dulu pun kucing kutip... gedik betoi. -__-'


                        ..................................................................................

nah. satu gambar terbalik untuk tatapan kalian. :>

satu lagi gambar yang annoying much kahkah xD


bye, assalamualaikum 



0 Comments:

Post a Comment