La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 6 April 2014 | 08:18 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"and it's really happen. at the end."

please soo hyun please


goin' to funfair with the ex-schoolmates masa sekolah rendah. lololol lawak kut aku rasa. aku dah lah tak contact ngan dorang lameeee dah. tahun lepas pun ngan the boys sebab dorang datang rumah aku nak beraya. kalau tak, in your dream babe. hee ;)

pastu jumpa siddiq. yeah, pasal cerita antara aku gan siddiq tu, tak yah tau lah ye. bila aku rasa nak bagitau, aku spill. kay? (':

naik roller coaster tu boleh pulak ada siddiq ngan syuk kan. coincidence sangat ni. bagus k. -.-'

dan sebab dah takde tempat lain dalam bas, sebab tempat asal kena kebas, aku ngan mira (ex-bestie) duduk depan izad ngan paan. well, kau tau aku kan spisis manusia yang ngengade tahap bintang petale ke lapanratusjuta kan, so aku ngan pakej senyuman gedik cam kambing nak mintak makan free, aku duduk ngan seronoknya. wah kau.... mementang mamat tu bekas kerush mu zaman muda dulu. kemahen nauu. -.,- 

and well, like semorang kecoh. 
"uyooo izad...."
"seronok lah izad duduk belakang zakiah..."
"ceh ceh izad hepi je.."
and so more...

then, tetiba nazirul cakap, "ehhhh mana boleh... zakiah kan najib punya..."






DARN. 









terus guwa tersedar. ouhhhh yes. ini semua mimpi malam semalam. 

kenapa pulak aku mimpi nonsense ni doh. kalau dapat mimpi soohyun dah cukup bahagia dah bagiku. ergh.

psychologist says' peoples that appear in our dream are likely have been missing us recently

alolo, semorang rindu sangat kat aku ke ni? /slaps my own face/ ;)
hiks.
y'know what,
zakiah zaki is a lucky girl. kahkah xD

sad thing is, i can't forget the dream until now. this is madness. gaaagh~


assalamualaikum



0 Comments:

Post a Comment