La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Monday, 14 April 2014 | 01:52 | 0 sweethearts
Assalamualaikum 


"it's like you're the other half of me"

nobody's perfect but you are, to me. 




kenapa kau mesti muncul setiap kali aku teringat kat kau? wae waeee?!

pshh ~(-.-")

namjja is lelaki, yeojja is perempuan. okay. benda yang zakiah belajar lepas tengok tiga drama korea wkwkwkwk ^^ man from another star dah habis yeehuuuu tapi sekarang tengah sedih pulak sebab dah tak dapat tengok my husbeng berlakon poyo lagi huihui. k menyampah kan statement hako? xD

the master's sun ni sentiasa buat aku tutup muka. -.-" banyak angat antu dalam ni haihhhh. 



yeah, bw blog aida buat aku setuju ngan statement dia. esp when she said she being like this in order to avoid those bullshit 'maksiat and lagha' thingy. yay sameeee /sep sikit/ wahahaha. 

to be honestly, aku macam terasa sikit laa bila sembang ngan kawan ke, pastu bila aku cakap aku minat retis korea, bla bla bla mamat korea vadeve ke, then they said like, "aku minat lelaki melayu je.." 

rasa macam macam... pshhh~ /annoying face/ hahaha centu lah. macam "eh hengko ni ada aku kata aku tak minat mamat melayu ke?" haaaa. gituu. aku tak tau lah kalau tahap sensitiviti aku ni overdosed intoxicated ke, leaked out kat memane ke, tapi bagi aku, ayat tu macam aku ni buta ngan dunia kpop imaginasi aku je. sedih tauuu.. kalau aku cakap soo hyun tu husbeng aku sekali, tak bermaksud aku dah terpengaruh dalam dunia aku sampai dah tak minat lelaki melayu dah. 

yah, i'm being like this so that i can protect my heart, yet my imaan. sebab aku tak nak terpengaruh ngan those bullshit messy feelings lagi. sebab falling in love with opposite gender is our 'naluri' kan? so kiranya at least aku punya perhatian kat bias aku je. bukan kat crush, boipreng, future-husband-that-you-don't-even-know-if-you-guys-are-really-meant-to-be. sebab altho kau kejar dia macam nak rak ke. kau sayang dia bagai nak gila ke. kau dengan dia bina harapan tinggi langit cemana pun.... if it's not meant to be. it will not. 
at the end, you'll suffer. your heart will suffer. ini fakta.

pastu ko jadi lah macam aku. hidup dalam fantasi kehkehkeh :3

so yeahhh :D


so daripada ko suffer suffer kejadah, baik ko minat kat bias ko. pastu kalau dia dah kahwin, cari lah yang baru muahaha. changing a bias is not a crime lol. 

having an imaginary marriage with your bias is much more better than planning a marriage with someone who you don't even know whether he'll be your husband or not in the future.


aku tak cakap ko tak boleh nak jatuh cinta. aku cuma cakap aku lebih suka ceni. sexy, free and single miahahaha :'D so jangan lah pikir aku ni buta ngan dunia imaginasi aku. jangan pikir yang aku ni tak minat, tak nak kat orang melayu. tak bermaksud aku taknak kahwin ngan malaysian guy. aku cuma taknak involved ngan benda ni je. jodoh tu kan kat tangan Allah.. tak yah sibuk nak memandai-mandai cari pun. kalau ada, ada lah. 

and anyway, i'm too busy to fall in love wth someone else. heee. 

"my husbeng? :p"

puhahahaha!


saranghae kim soo hyun /flying kiss/  :***

/two more flying kiss/
awhh :') 


annyeong, assalamualaikum.


0 Comments:

Post a Comment