La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Thursday, 13 March 2014 | 01:11 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"in the end, you changed.."

yeaaa~ 


so far so good. muahaha tetiba so good. masalah betul manusia yang suka cakap ayat tergantung ni haihh~ --" life had been so easy on me lately, Alhamdulillah, praised to Allah the Almighty. tak de lah senang sangat hidup hari-hari goyang kaki depan tv tapi senang lah jugak hehe dah cakap berbelit dah aku. maksudnya, Allah permudah kan urusan aku, Alhamdulillah again. :)

sebenarnya lebih kepada nak cerita aku dapat cikgu baik hati masa kelas driving haritu pastu aku lepas segala jadah halangan masa kelas motor wahahaha tu je actually. hee. :3

anyway, i kinda dissapointed about meeting my chingus at sdm, which is i can't join them ugh, so sad tahu? aku dah berangan nak pergi seminggu yang lepas lagi tauuuu. sedih itew. tskk TT 
lama sangat tak jumpa dorang ni... ;-;

aku sejujurnya tak terasa pun kalau orang nak accuse aku pernah kapel ngan najib. betul. sebab dorang tak tahu apa yang jadi sebenarnya pun kan? cam pikah hari tu, well i actually really appreciate when naby told her not to speak at me like that. esp bout' that hero hahaha cantik ayat dia tau, "hero tu dah mati dalam minda zak.." nyahaha! betul lah tu. dah mati. selamat tinggal pujaan ku~ hiks. and pasal dia marah sebab pikah cakap pasal najib tu, truly aku tak de lah salahkan pikah sepenuhnya. aku bukan ada perasaan pun kan. hehe. 

different situation, true much. aku cuma boleh janji yang aku dah tak berharap, dah tak rasa pape, dah kosong. kosong habis. tu je. lagipun Song Joong Ki dah menghuni hati ini eceh hehehehe betul weh, dia comel sangat aish.. >,< 

aaaaghhh! gyeoptaaaaa! *faint* xD


macam bila beth kata aku masih berharap, tak. seriously, even bila aku baca status dia, aku dah takde perasaan. aku gelak je. tu pun kalau aku baca. i, had stop stalking him since last year actually. sebab aku malas nak pikir dah weh. penat. bosan. nanti aku yang sedih. baik tak payah kan?

it's just, kenapa dia tak pernah berhenti nak lost contact ngan aku? aku dah sembur dia haritu, hehehe. dia senyap sikit, pastu dia text balik pakai nombor baru. pastu aku sindir jahat-jahat dia balik. again, hehehe. jahat jugak aku ni tau. hee. tapi kalau aku tanya kenapa, alasan dia mesti pelik-pelik. 
 
if you don't really care about me now so why bother?

you'll never know what happen if you don't take the risk, eh? sayangnya, aku tak nak tau pun apa yang akan jadi pasni. 

adieu~

heh


THIS! :D


p/s : ko abaikan tajuk tu. aku takde idea sebenarnya. hakhak xD


0 Comments:

Post a Comment