La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Monday, 17 March 2014 | 07:19 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"the love i just can't hold back.."



rasa macam dah lamaaaa sangat tak buat entri baru kan? oh well, miannei but zakiah was being shoo lazy lately. asal bukak chrome je, perasaan malas tu menggunung ganang. pehpeh. and Alhamdulillah, lately hujan turun mencurah dengan banyaknya, rezeki Allah nak bagi kita. eventho dalam surat khabar kata tu semuaa proses pembenihan awan lol who cares ngahaha. kalau Allah kata jadilah ia, jadilah. kalau tak? haaa. cuak kan cuak kan? 

tadi masa nilai motor, tetiba terjumpa ros, budak ssb yang pergi immersion Intesaber haritu. siap dia ingat aku lagi tau. terharu sangat tskkk TT. pastu sembang lebat ngalahkan hape je. muehehe. again, Alhamdulillah, aku lulus penilaian tu tanpa sebarang komplikasi mahupun jatuh tergolek dariada motor due on the nervousness intoxicated. heh. seriously neves ebeles kemain weh... macam nak test jpj je kan? ngengada sangat tau perasaan ni. esy.

hari khamis is just around da cornerz and tbh, i am super duper nervous right now. phew~ mandi tak basah, makan tak kenyang, tidur tak lena, okay tipu. hehe. perasaan je lebih tu sebenarnya.. dahku sihat wal afiat kat sini, siap boleh joget-joget lagi umpama bergembira di hari raya. gituuuu. tak menyedar kan perangai tu? umur dah masuk lapan belas ni. benci tau. 

sebenarnya, aku takde point nak cakap apa pun. pardon me of being such an undecided person haih. macam ada banyak idea tapi rupa-rupanya takde. ceh. -.-"



oh yea, nak cakap pasal aktiviti aku setiap hari, which is watching the korean drama, the good thing is i...still...haven't...finish....The.....Heirs.... omai pathetic melampau kay. aku tak tau lah apa masalah aku tapi sampai sekarang tak habis lagi tengok. ngahaha! xD tkpe, lagi dua episod tauu. satgi habis lah tu. hihi. 

dah lah. dah empty headed sangat ni. sorry entri harini tak best langsung. rasa nak delete je entri ni. oh, entri kau sebelum ni pernah ke best, zakiah?
kbai.




0 Comments:

Post a Comment