La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Saturday, 1 March 2014 | 08:33 | 0 sweethearts
Assalamualaikum 

"and we grow far apart?"



mental breakdown. aicecee~ menyampah tau zakiah ni. tetiba nak mental brokedown bagai padahal baru habis tengok rm. siap gegelak lagi tu. memang takde kaitan punggs -00- 

i kinda loike Far Away <C-Clown> entah. sedap kut. aku tak kisah sangat bab kpop ni. mana sedap sikit, ensem sikit, semua aku suka. hihi >< so kalau nak kata aku ni fandom kat certain grup tu susah lah. aku rasa aku setia kat snsd je. yay sone yay! *cheers* muehehe. yang lain? hari ni aku B2UTY, esok-esok aku Inspirit, pastu tetibe ELF, pastu pastu haih~ kesian dorang ada satu peminat yang suka tukar-tukar bias ;-;

sebenarnya, aku ngantuk. betul, tak tipu. ngantuk gilaa. tengok rm pun macam nak terlelap. pathetic u_u. padahal petang tadi just pergi sg besar je. dah tua dah aku ni, huk huk  //cough continously//

oup, rasa macam tidur pulak sekarang. wihihi :3 (sorry naby pinjam jap :D)


aku baru bw kat blog yuyuzulaikha tadi. ek eh mengade sangat kay. kata dah ngantuk. tapi sempat tengok rm, sempat bw, layan lagu kpop empat lima ketol. ngantuk tidur je lah cecepat kan? haa ngade sangat ni ep ep. 

haa. kendian, yuyu buat entri pasal Kisah Nikah dia. omaigad best sangat tengok. siap masa nak berarak tu, pengantin dua-dua naik heli. feeling movie sangat k. aku tengok rakaman dorang. kiut je. amboi. macam nak kahwin pulak rasanya. hikhik. ^^ nanti aku kahwin naik jet pejuang, pastu terjun pakai parachute. gittew~ gempak kan? kau aderrr?

haa pastu mendarat elok je dalam petak sawah. -.-'

bw kat blog eijat, macam gatal tangan sangat nak update pasal sunway lagoon. yeah! walaupun dah lima bulan berlalu begitu saje.. -,- tapi tak kisah jugak. tak kire tak kire! //hentak kaki// hehe. nanti aku update yeee. uolls mesti teringin nak tau gak kan kan? 



aku suka cakap takde motif tau. benci.

yes. semua di atas. :|


kbai assalamualaikum :)


0 Comments:

Post a Comment