La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Monday, 31 March 2014 | 16:55 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"but my feelings for you haven't change.."

bebiboy :***


random. but quite meaningful to me. hee. oiks ni lirik lagu tau ko jangan nak pikir pape ea. bukk kang.. //flip pashmina dramatically// 

huhi.

i kinda surprised when i read naby's blog. okay sabar ye naby and yan. they conclude everything but they don't know anything. being a kpoppers isn't a crime though. peduli kan je ape depa cakap. at least kite tak bukak aurat, tak sosial, tak buat benda-benda yang Allah murka. tak kisah lah orang kata kita puja orang kapir kan. tak semestinya kalau kita minat idol kita tu maksudnya kita puja dia macam Tuhan. nope. kita just jadikan dia inspirit kita. yes, kita ada Allah, tapi tak salah kan kalau kita minat seseorang atau sesuatu, as long as kita masih ikut perintah Allah.

being kpoppers doesn't means that we put their pic in our wall then we 'sembah sembah' diorang. nope. sometimes, we don't even put their pic. okay itu aku. hahahaha. ko takkan pernah jumpa gambar retis kat dinding bilik aku. dalam handphone apatah lagi. :3

dan kau tak perlu pikir tentang perasaan orang lain. yang tak semestinya jadi laki kau nanti.


tapi aku rase sedih gak. esp when she said she tweet about it and many chinguya comforting her and i don't even know bcause i don't open my twitter. choiii. haha padang muka hang sapa suruh tak bukak twitta? haaaa.

aku sekarang ni malas nak online. entah. ade sebabnye. nanti lah lenkali gua citer. lek luuu. :p

nanti nak ciao pergi somsa naik motor. cuak dut. sekarang ni dah setat berdebar dah wuuwuuu. tapi nanti boleh jenjalan. i need some new shawls though. hihihi ;) 

annyeong ~

oup, soshi :'>





0 Comments:

Post a Comment