La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Sunday, 23 March 2014 | 08:57 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

"tell them i was happy and my heart is broken"




all days before i kept bragging how much i wanna a plush toy giraffe and suddenly it appears in front of me but it's zahin's why whyyy? //screaming inside my head// pastu dengan dengkinya aku tengok menatang kecik tu dedalam. ewah. kemain ko kan bila nampak benda ceni. sebab tu orang anggap aku macam budak-budak lagi. walaupun tak langsung aku rasa kan? hui... every time aku bragging pasal plush toys, fluffy blankets, (eheee tengs to awi sebab bagi fluffy blanket tahun lepas :3), baju cecomel, klip rambut kaler warna warni, padahal aku tak guna pun benda ni semua. plush toys? eventho aku ada encik samad, domo-kun (mia bagi :>), encik teddy, strawberri dengan henri (hadiah hazizi masa jamuan), segala patung yang gedabak tu aku tak pakai pun wahahaha. aku bawak tidur henri je. yang paling kecik antara semua tu. yang lain kasi nyemak bilik xD pastu fluffy blanket. membohong okay kalau tetibe zakiah kekonon nak sangat pakai fluffy blanket. aku tak pandai pakai selimut pun. sekian ^^

agh kenapa adik boleh ada mende ni? TT


okay, mukadimah aku panjang sangat tau hari ni. -,-"

apply itu ini, act nak apply scholarship maybank tapi sekali dia mintak slip gaji parents aku pastu nak kena scan segala jadah dan tetibe aku jadi malas nak apply. kahkah xD huduh tahu perangai? takpe esok malam aku apply lagi. hee.

lagu man man ha ni tu best doh. dari tahun lepas aku duk nyanyi "man man ha ni~" ikut rentak dia. tu je words yang aku tau pun hihi. tapi sampai sekarang tak tau maksud dia apa. takpe nanti aku google. :3

uahaha mv man man ha ni :D


oh and berjuta ribuan zillion terima kasih kepada fararara yang upload lagu tu kat grup wasep so i can listen to it without wasting my time to donlod the song. ahaks!

so kalau nak apply medic memang payah sikit lah kan. tapi belum cuba belum tahu. mana tau Allah bagi rezeki ke, hehe Alhamdulillah :) i'm happy wth naby sebab dia dapat tawaran unisel. eventho cam jeles bila tau dia pegi shopping tadi, gagagaga aku suka jeles pasal mende takde kaitan lol. tapi at least dia dah nampak path untuk dia go through after this. i always pray for you, dear. :')

weeee~ aku bila lagi eh?

naby cepat doakan aku dapat asasi sains uitm shah alam cepat cepatttt //acu pisau// elewei main pakse-pakse pulak kan. hiks :>

aku dah setat tengok Man From Another Star ni. wahahaha hensem tau tau do min joo tu. rasa nak je cubit cubit mulut dia. :D tambah dalam bias list pun boleh gak ni. ekekeke. dia suka buat muka blank tu tau padahal dia jeles o em gi tu yang ganteng banget tuu >.<

agagagaga cecomelnyeee mulut! :3

auwmmm >.< hihihi 

dia bakal suami aku lepas song joong ki. you want them? godaiii b*tch nyahaha! xD

annyeong assalamualaikum

wuuuu inche suami, belikan ni tau bila besday ai nanti. yang paling besauu. altho ai don't know who are you now tapi wajib beli jugak cepat letak dalam list 'Most Wanted Things That My Beautiful Lebely Wife Want' ihiks ;)

p/s pastu tetibe ade orang bagi masa kat unibersiti kan kan? kuat berangan budak ni. benci. 


0 Comments:

Post a Comment