La Petite Princesse ♥



Diary About Link Love



Follow|Home
Wednesday, 19 March 2014 | 00:26 | 0 sweethearts
Assalamualaikum

aku tak tau apa masalah aku, tapi perasaan huru hara ni muncul dari pagi tadi. imagine kau tengok the heirs episode last dengan perasaan libang libu segala jadah. kemain okay. tak fefeeling langsung tadi. -.-

oup, drama dah habisss. babai woobin~ *lambai tangan*


yesterday, was a quite disaster, i must say. dapat cikgu garang kemahenn asyik aku je kena marah. so sad. aku, sampai tak boleh nak terjemahkan perasaan sendiri semalam. nasib baik ia dah berlalu tskk  TT. 

seriously, i kinda scared to think about what will happen tomorrow. entah. perasaan yang aku tak bolh nak cerita. sebab kalau aku cerita pun, aku sendiri tak paham. it's too way complicated. even aku dah decided nak pakai apa, tapi aku asyik fikir je, "what will they talk about me when i arrive tomorrow?", "ugh my dress isn't beautiful..", "how can i greet them as usual?", etcetera, etcetera. kau tengok, aku punya kerisauan dan ketakutan tu merangkumi segala aspek kehidupan kay. aku risau result aku, pandangan junior, perubahan kawan-kawan, pakaian aku, even kaler baju pun jadi masalah sekarang. dulu tak kisah langsung pakai taram je semua benda. ergh.

dan aku tak tau nak bagi reaksi apa, kat dia. --

the thing is, i don't know when, but i started to build up the fences around my heart since i also donno when. hehe. :p tapi dalam versi kejam. aku tanam kan perasaan menyampah bila aku nampak lelaki. tak kisah lah aku kenal dia ke tak. i just get annoyed with them. okay. encik encik bias dikecualikan. muehehe >< 

if i ever happen to see their eyes, it's just for a sec. pastu aku mesti lari-larikan mata aku. eceh. hiperbola sangat k. 

true. imma weirdo, maka? 

takpe, Allah nak jaga aku maybe :') btw, i'm happy wth my life now, Alhamdulillah. tak yah nak fikir perasaan orang, tak yah nak jaga hati orang, and and tak yah nak buat dosa free. yeay! plus aku ada tiga anak yang perlu kan perhatian mahupun kasih sayang. omooo~ 

anak sulung ai memang gedebab. maaf lah yee :3


alooo, redho nyee muka. 


in case i might open the door while i'm working in my gramps' house, so they wait... but they didn't know how to get down easily puhahaha xD tu laa, panjat lah lagii.. panjat panjattt.. 



Dear Allah SWT,Some days, I worry about my actions and thoughts.
Some days, I wonder if what I’m doing is right.
But then, I remember You are the One to look to.
The One I should trust in most.
You are the Giver of Mercy.
And I love you.


oh yes, never stop #PrayForMH370 :)). truly, may Allah ease everything for me tomorrow. and yet, for us, 96's batch. wuwuwuwuwuuuuu cuaknyaaa~~~~ TT

annyeong ;)




0 Comments:

Post a Comment